Head & Shoulders 2'si 1 Arada Pürüzsüz ve İpeksi Şampuan ve Saç Kremi İncelemesi

Metin Bedir
0

İnceleme, Fiyat, Satın Al Baş ve Omuzlar 2'si 1 Arada Pürüzsüz ve İpeksi Şampuan + Saç Kremi


Çoğu insan, kızsanız giyim, makyaj ve ayakkabı için birer valiz taşıdığınızı varsayar. Daha fazla yanılamazlar. Yanıma sadece temel ve çok amaçlı ürünleri seyahat ederken alıyorum. Bu yüzden son zamanlarda paketlerken, Head & Shoulders Smooth ve Silky 2'si 1 Arada Şampuan + Saç Kremi'ni denemeye karar verdim . Bir var yana 2 1 Şampuan + Saç Kremi , ben ile seyahat için mükemmel olacağını düşündüm ve bu bu harika şampuan geldi yöntemim! Hindistan'da yeni bir konsept, böyle bir şey yaptıklarını bile bilmiyordum. Bu saç oyununuzu değiştirecek!

Yeni H&S 2'si 1 arada serisi, hem şampuanın hem de saç kreminin faydalarını tek bir şişede birleştirirken, Head & Shoulders'dan beklediğiniz tüm kepekle mücadele gücüne sahip olacak şekilde özel olarak formüle edilmiştir. Saçınızı% 100'e kadar Kepeksiz ve şaşırtıcı derecede pürüzsüz hale getirir.

Özellikleri:

  • Kepek önleyici şampuan ve saç kreminin faydalarını bir şişede birleştirir
  • % 100'e kadar kepeksizdir (Düzenli kullanımda gözle görülür pullar)
  • Kuru, kıvırcık saçları yumuşatmaya ve dokunulabilecek kadar pürüzsüz bir his veren saçları onarmaya yardımcı olur
  • Renkli veya kimyasal işlem görmüş saçlar için bile günlük kullanım için yeterince nazik
  • Duşta daha iyi koku deneyimi için geliştirilmiş koku notaları içeren Head & Shoulders'ın Taze Koku Teknolojisi ile formüle edilmiştir.

Bu kepek önleyici şampuan, kıvırcık dalgalı saçlara sahipseniz bir hayalin gerçekleşmesidir. Ayrı bir saç kremine ihtiyacınız yok, sadece saçınızı onunla yıkayın ve gitmeniz iyi olur. O yüzden telaşsız ... benim gibi. Bu şampuanın kıvamı çok iyi - çok kalın değil, çok akıcı değil; ve saçımda çok güzel bir şekilde dönüyor. Şampuanın kendisi beyaz renktedir ve hafif bir kokuya sahiptir ve bu da çok kuvvetli değildir. Güzelce döner ve tek yıkamada gıcırtılı temiz bir saç derisi elde edersiniz.

Yıllardır kepekle mücadele ediyorum ve oldukça utanç verici ama Head & Shoulders gerçekten işe yarıyor. Daha çok kış aylarında, saç derim çok kuru ve kaşınmaya başladığında. Uzun zamandır denediğim en iyi kepek önleyici şampuan.

Bu Head & Shoulders şampuanına geçtiğimden beri saç derim nispeten sağlıklı hissediyor. Saçlarımı hiç olmadığı gibi temizler.

Kepeklerin geri gelmesini engeller ve saçlarımın pürüzsüz ve yumuşak bir şekilde dokunmasını sağlar. Saçlarımı hoş ve yumuşak bir koku ile taramak daha kolay. Kepek önleyici bir şampuanın size pürüzsüz ve yumuşak saçlar verdiğini hiç gördünüz mü? Evet ben de şaşırdım! Bu şeyler genellikle saçınızı kuru ve kıvırcık yapar, ancak bu adamla değil.

Saçlarım boyanmış ve bu ürünü rengi matlaştıracak bulamadım. Harika kokuyor ve harika bir köpük oluşturarak saçlarımı kaşınmadan ve ipeksi pürüzsüzlükte bırakıyor. Kuru saç derisi veya kepek sorunu yaşayan veya sadece ipeksi pürüzsüzlükte saç arayanlar için bu ürün tam size göre!

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)