Google'ın yeni Alışveriş güncellemeleri en iyi fırsatları bulmanıza yardımcı olacak

Metin Bedir
0

Google bugün, efsane Cuma ve Noel gibi büyük alışveriş etkinlikleri öncesinde kullanıcıların daha iyi kararlar almalarına yardımcı olmayı amaçlayan birkaç yeni özelliği Google Alışveriş hizmetine sunuyor.


Ne bilmek istiyorsun

  • Google bugün, yılbaşı sezonu öncesinde Alışveriş için yeni özellikleri duyurdu.
  • Alışveriş, çevrimiçi ve yerel perakendeciler arasında fiyatları karşılaştırmanıza olanak tanır.
  • Ayrıca ilgilendiğiniz cihazlar için fiyatlandırma değişikliklerini kolayca takip etmenize olanak tanır.

Öncelikle Google, alışveriş yoluyla arama yaptığınızda ürün fiyatlarını karşılaştırmayı kolaylaştıracak. Seçilen herhangi bir ürün için, size yerel fiyatları gösterecek, çevrimiçi fiyatları gösterecek ve kaldırım kenarı toplama gibi küçük ayrıntılar için etiketler ekleyecektir .


Google ayrıca "sözde anlaşmalar" üzerine bir hikaye anlatacak. "Tüm yıl boyunca rutin olarak 150 $ 'dan satılması dışında 200 $' a düşen % 70 indirim" türündeki bir şeyi biliyorsunuz. Artık Google Alışveriş, bir ürünün ortalama gerçek fiyatını size bildirecek ve gerçek olamayacak kadar iyi görünen aldatıcı anlaşmaları göz ardı etmenize olanak sağlayacak.


Bunu sizin için takip eden uzantılar ve fiyat izleyiciler var, ancak "sıkı bir müşteri" değilseniz, bu sizin için işe yarayabilir.


Bununla ilgili olarak Google, ürün fiyatlandırma değişikliklerini size bildireceği önceden var olan fiyat izleme özelliğinde yaptığı bir değişikliği de vurguladı. Artık hangi ürünleri kendiniz fiyatlandırmaya dikkat etmek istediğinizi seçebileceksiniz, önceden bu bildirimleri proaktif olarak gösterecekti. bu bildirimleri Gmail veya Google Arama uygulamanızda bulacaksınız.


Google bunları ABD'ye gönderiyor Yazma sırasında diğer ülkeler için kullanılabilirliği paylaşmadı,

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)