Eczanelerden İyi Bir Bileşime Sahip Kozmetikler - Alterra

Metin Bedir
0

Dün kozmetikte temizlik yaparken, Alterra'dan günlük bakımımda harika iş çıkaran epeyce ürünüm olduğunu fark ettim. Alterra kozmetiklerinin iyi, doğal bileşimleri vardır ve kolayca erişilebilir - bunları Rossmann'da bulabilirsiniz. Hangi Alterra ürünlerinin favorim olduğunu merak ediyorsanız, okuyun!

ALTERRA Duş Jeli Sea Buckthorn Bio ve Argan Oil Bio

Bu jel nasıl güzel kokuyor! Güzel bir koku, avantajlarının sonu değildir, kremsi kıvamı sayesinde jel kurumaz ve cildi tahriş etmez. Genellikle barda sabun kullanmayı deniyorum ama kışın cildim daha kuru olduğunda bu jel beni kurtarıyor. Çok hassas, doğal bir bileşime sahiptir ve bileşimde zaten ikinci sırada nemlendirici gliserin bulacağız. Tek dezavantajı köpürmemesi, ancak bileşimde çok hassas deterjanların kullanılmasıdır, bu yüzden onu affedebilirim. :)


Doğal Portakal Yağlı Alterra Portakal Bitkisel Sabunu

Eczaneden en sevdiğim sabun bu. Taze tatlı portakal ile çok güzel kokuyor. Çevre dostu karton ambalaj ve vegan kompozisyona sahiptir. İyi yıkar ve oldukça etkilidir. Bu fiyat için, bu bir hit!


Alterra Şampuan Temizleme Aktif Karbon Ve Limon Balsamı Bio

Bu şampuanı ara sıra saç derisini temizlemek için kullanıyorum ve sls olmamasına rağmen bunun için harika. Kullanıldıktan sonra saç kökünden yansıtılır ve tazelenir. Şampuanın bir jeli vardır, oldukça yoğun kıvamı vardır ve iyi köpüklenir.


Kuru Ve Yıpranmış Saçlar İçın Alterra Maskesi

Bu maskeyi yıllardır kullanıyorum

Bu maske, uzun süre bırakılan bir saç kremi ve maske olarak harikadır. Her seferinde saçı çok iyi nemlendirir. Kullandıktan sonra saçlar güzel, parlak ve pürüzsüz görünüyor. Maskenin güzel bir kokusu ve yoğun bir kıvamı vardır, bu da onu çok verimli kılar.



Kuru Ve Kırılgan Kayısı Tohumları İçın Alterra Yağı

Saçları yağlamak için süper bir yağdır. Bileşiminde kayısı çekirdeği yağı, argan yağı ve susam yağı bulacaksınız. Bu yağların karışımı saçı iyice yumuşatır ve besler.

Genellikle yıkamadan önce 30 dakika veya bütün gece uygularım veya maskeye biraz eklerim, böylece saçları daha iyi rahatlatır ve pürüzsüzleştirir.

Alterra'dan en sevdiğiniz kozmetik ürünler hangileri? 

Xoxo, Dorota

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)