Isana Bar Şampuan İnceleme | Vegan Ve Sıfır Atık

Metin Bedir
0

Bardaki şampuanlar son zamanlarda giderek daha popüler hale geldi. Rossmann, susuz doğal kozmetik trendini etkili bir şekilde teşvik ediyor ve birkaç ayda bir cazip fiyatlarla saç veya vücut yıkamak için gittikçe daha fazla yeni çubuk sunuyor. Bu şampuanın benim için nasıl kullandığımı merak ediyor musun? Bu Makalemi Okumaktan keyif al! :)





Birkaç ay önce Isana - Rossmann'ın markası bir barda nar, mango ve hindistan cevizi kokulu şampuanları tanıttı. Küpler aynı bileşime sahiptir ve sadece koku bakımından farklılık gösterir.

ÜRETICI NE DIYOR:


Hindistan cevizi, mango kokulu Isana barında şampuan. SLS, SLES içermez. Kafa derisine hafif. Sıfır atık ürün. Vegan

Nar kokulu isana barda şampuan. SLS, SLES içermez. Kafa derisine hafif. Sıfır atık ürün. Vegan.




KOMPOZISYON:


Disodyum Lauryl Sulfosuccinate, Sodyum Coco-Sulfate, Triticum Vulgare (Wheat) Starch, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Palm Glycerides, Aqua, Lauryl PCA, Cocamidopropyl Betaine, Ricinus Communis Tohum Yağı, Gliseril Stearat, Olea Europaea Meyve Yağı, Parfüm 77891




BENIM FIKRIM:


Bardaki şampuanları çok seviyorum, organikler, az yer kaplıyorlar ve bir şişedeki şampuanı mükemmel şekilde değiştiriyorlar.

Isana çubukları geleneksel sabuna benziyor. Sert ve köpüklüdürler, onları oldukça verimli kılan şeydir. Güzel kokuları vardır, ancak saçları yıkadıktan sonra koku yıkanır ve saçta kalmaz.

Barda şampuanı nasıl kullanırım:


Önce ellerimde köpüren şampuanı biraz suyla köpürtüyorum ve bu yüzden ortaya çıkan köpüğü saç derisine sürüyorum, bir dakika masaj yapıp işlemi tekrarlıyorum. Şampuanı kullandıktan sonra köpüğü durulayıp bir sonraki kullanım için kuruması için bir sabunluk üzerine koyuyorum.

Bardaki şampuanlar nasıl çalışır?


Barlar kafa derisini çok iyi temizler. Şampuanlar sabunla yıkandıktan sonra olduğu gibi körlük hissi vermez. Kullandıktan sonra sirke kullanmanıza gerek yok çünkü doğru ph değerine sahipler ve saçları yumuşak bırakıyorlar. Ayak bilekleri saçı hafifçe dolaştırır, ancak saç kremi kullanırsanız, yıkadıktan sonra sorun olmaz.

Bu formun size uygun olup olmadığını görmek istiyorsanız, başlamak için iyi bir şampuan olduğunu düşünüyorum. Çubuklar iyi yıkanır ve kullanımı kolaydır, bana pek uymayan tek şey kompozisyondur. Oldukça narin ve basit ama organik olmayan hurma yağı var. Daha iyi bir bileşime sahip olan ve biraz daha pahalı olan LoveBar küpleri Rossamnn'da da mevcuttur.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)