Evde Yapılabilecek 10 Farklı Aktivite

Metin Bedir
0
Evde Yapılabilecek 10 Farklı Aktivite


Canınız evden çıkmak mı istemiyor? Yoksa hafta sonunuzu dinlenerek mi geçirmek istiyorsunuz? Hiç merak etmeyin, evde de sıkılmadan keyifli vakit geçirmenin birçok yolu var! İster tek başınıza ister ailenizle birlikte, bu 10 farklı aktivite ile evinizi eğlence ve keyif dolu bir atmosfere dönüştürebilirsiniz.

Hazırsanız, evinizin konforunda keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak 10 harika aktiviteyi keşfedelim!

Resim Yapmak Ya Da Sanatsal El İşleri İle Odanızı Güzelleştirmek, Aynı Zamanda Modunuzu Yükseltmek

Bunun için pek fazla malzemeye ihtiyacınız yok. En önemli malzeme hayal gücünüz. 1 adet tuval ve seçeceğiniz renklerde akrilik, guaj ya da yağlı boya kullanarak güzel tablolar yapabilirsiniz. Eğer elinize çok güvenmiyorsanız kopyalama tekniği ile tuvale aktardığınız bir taslağı renklendirebilirsiniz.

Bunun haricinde iplerle, tahta parçalarıyla ve aslında aklınıza gelecek her şey ile dekoratif ürünler yapabilirsiniz.

Kıyafetlerinizi Dönüştürmek: Evde Yapılabilecek Bir Aktivite Olabilir

Ben yeni bir kıyafet hissinden ziyade yaparken çok eğlenceli bulduğum bir aktivite. Hadi bakalım zamanında az mı Deryalı Günler izledik. 😊 Malum yaz geliyor hadi o zaman tişörtlerimizden taytlar, pantolonlarımızdan şortlar yapalım zevkinize göre de bazı şeritler veya nakışlar ekleyip kendi tarzınızı yaratın evet artık herkes üzerinizdekini nereden aldığınızı soracak.

Dönüştürmek Derken Mobilyalarımızı Da Unutmayalım

Evde çok fazla vakit geçirdiğimizden yaşam alanımızı da değiştirip yeni bir enerjiye hoş geldin demenin tam zamanı. Çok az maliyetlerle yeni mobilyaya kim hayır diyebilir ki sprey boyalarla o eski sehpanızı modernleştirebilir, kumaş ve zımbayla yatak başlığınızı sanki çok lüks bir yerden alınmış izlenimine kavuşturabilirsiniz nasıl mı ? Örnek videoları hemen aşağıda izleyip işe koyulabilirsiniz.


Kulaklığı Takıp Dans Etmek

‘Evet biz bunu düşünememiştik ya da kim uğraşacak ya dediğinizi duyar gibiyiz’. Eğlence mekanları açıldığında havalı birkaç figür sergilemek istemez miydiniz çok basit ve öğrenilmesi kolay fakat dışarıdan sizi çok havalı gösterecek işe birkaç dans videosu;



Yemek Yapmak Da Evde Yapılabilecek Aktivite Listemizde

Tüm Türkiye olarak mutfaklarda hepimiz şef olduk fakat yemek yaparken biraz sağlıklı besinler yapmasak mı? Evde kaldığımız süreçte eminim yemekle her zamankinden daha çok haşır neşir olduk. Kendi yoğurdumuzu, kendi badem sütümüzü de evde yapabiliriz. Hem de çok kolay tarif linkini aşağıya ekliyorum ve denemenizi tavsiye ediyorum.

Arkadaşlarla Görüntülü Konuşup Oyun Oynamak

Evet, başta kulağa çok eğlenceli gelmiyor fakat köylü-vampirden tutun “alnımda ne yazıyor?” oyunlarına kadar oynayabileceğiniz yüzlerce oyun seçeneği mevcut. Cep telefonunuz, evinizdeki konsol veya bilgisayar da arkadaşlarınızla oyun oynamak için kullanabileceğiniz araçlar arasında. Emin olun başladıktan sonra çok gülecek ve eğleneceksiniz.

Kendinizi Geliştirmeye ve Yeni Şeyler Öğrenmeye Ne Dersiniz?

Bazı eğitim platformlarında indirimli halde birçok kurs bulunmakta ve neredeyse her alanda hizmet vermekteler. Tasarım, Pazarlama, Sağlık gibi birçok alanda profesyonelleşmeye ne dersiniz? Size örnek birkaç sayfa linki bırakıyorum:

  • https://www.udemy.com/
  • https://www.coursera.org/
  • https://www.iienstitu.com/
  • https://www.kurslab.com/Default/Index

Challange’lar

Bazılarınızın challange dendiğinde çok sıcak bakmadığını biliyorum. Bahsedeceğimiz challangelar yastık challange’ı gibi şeyler değil, sadece size yararlı olacak challange’lardan da bahsedeceğiz;

  • Smoothie Challenge
  • 7 Seconds Challenge yapabilirsiniz. Arkadaşınıza bir şey söylüyorsunuz ve bunu 7 saniye de yapmaya çalışıyor.
  • Chubby Bunny Challenge.Marshmallow ile yapılıyor.Bir marshmallow’u ağzınıza alıp belirlediğiniz cümleyi söylüyorsunuz.Daha sonra 1 tane daha ekleyip söylüyorsunuz.Ekleye ekleye devam ediyor.
  • Spor challenge’larını da unutmayalım hatta şu an Nike’ın yaptığı bir challange var. Takip edip kendinizi spor alanında da geliştirebilirsiniz hem çok eğlenceli hem de yaza hazırlık.

Bitki Yetiştirmek de Evde Yapılabilecek Bir Aktivite Olarak Sayılabilir

Bitki yetiştirmek aynı zamanda ruhunuzu da beslerken rahatlatan bir aktivitedir.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)