Windows 11 Duvar Kağıtları 4K İndir

Metin Bedir
0

Windows 11 Duvar Kağıtları 4K İndir

Windows 11 iso dosyalarının erişime açılması ile birlikte merakla beklenen 11 serisi birçok kullanıcı ile kavuşmuş durumdadır. Bir diğer merak edilen konu olan windows 11 duvar kağıtları bularak sizlerle paylaşmak istedim ki bu sayede toplu olarak erişim sağlayabileceksinizdir.


Microsoft, sürprizlerle dolu bir yıl geçirecek gibi gözüküyor çünkü windows 11 hakkında herhangi bir bilgi veya içerik ortalıkta söz konusu değildi. Bir anda dosyaların erişime açılması ile birlikte kullanıcılar indirerek ilk sürümünü kullanmaya başlamış durumdalar.


Bildiğiniz gibi dünya üzerinde en yaygın ve en çok kullanılan işletim sistemi windows sürümüdür. Windows 11 ile birlikte bazı farklı güncellemeler mevcut ki bunların en belirgin özelliklerinden bazıları görev çubuğu ve başlat menüsü gibi alanlardır. Kullanıcıların birçoğu geliştirici sürüm olan windows 11’den şimdilik memnun gibi gözüküyor fakat gelecek güncellemeler ile birlikte şuan rahatsız eden tüm hatalar giderilecektir.


Hemen windows 11 duvar kağıdı indir paylaşımına geçerek sizlerin de faydalanmasını sağlayabiliriz.


Windows 11 Duvar Kağıtları İndir


Microsoft, windows 11 işletim sisteminin paylaşımlarının ardından tabii ki duvar kağıtlarına da yer vermiş durumdadır. Bildiğiniz gibi şimdiye kadar çıkarılmış olan tüm windows işletim sistemlerinde varsayılan bir duvar kağıdı belirlenmiş ve windows 11’in ise bu duvar kağıdı seçilmiş durumdadır.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)