Tinder Kullananları Görme

Metin Bedir
0
Tinder Kullananları Görme

Tinder uygulaması bildiğiniz gibi arkadaş edinmek ve buluşmak için geliştirilmiş bir uygulama. Uzun yıllardır birçok kişi tarafından kullanılan uygulama sayesinde insanlar yeni insanlar ile tanışabiliyorlar.  Ancak aynı zamanda da çoğu kişi sevgililerinin Tinder kullanıp kullanmadığını öğrenmek istiyor. Ya da Tinder kullanıcıları, bu uygulamayı kullanıyorlarsa Tinder kullananları görme gibi bir durumun olup olmadığını merak ediyorlar. Tinder uygulaması bu konuda oldukça güvenilir. Kullanıcılarının aranmasına izin vermeyerek, onların gizlilik isteklerini yerine getiriyor.


Birinin Tinder Kullandığını Nasıl Anlarız?

Tinder kullanıcısı olduğunuzda çevrenizdeki kişilerin sizin Tinder kullandığınızı bilmelerini istemiyor olabilirsiniz. Ya da çevrenizden birisinin Tinder kullanıp kullanmadığını merak ediyor da olabilirsiniz.


Her iki durumda da Tinder kullananları görme adına tasarlanmış üçüncü parti uygulamalar mevcut. Çevrenizdekiler sizi aramak istiyorsa sadece Tinder’ı kullanarak sizi Tinder’da bulamazlar. Sizler de rehberinizdeki kişilerin Tinder kullanıp kullanmadığını uygulama üzerinden bulamazsınız. Bu sebepten dolayı Tinder kullananları görme şeklindeki uygulamalar çıkmıştır. Ancak bu uygulamaların güvenirliğinden emin olmanız gerekmektedir.


Tinder’da kullanıcıları koruyan rastgele şahıs arama seçeneğinin olmaması çevrenizin sizi isminizle bulamamasına yardımcı olur. Bununla birlikte çevrenizden birisi Tinder kullanıyorsa yakındakileri kaydırarak sizin profilinize denk gelmesi olasıdır. Yani aynı şehirde oturan tanıdıklarınız ile bir anda Tinder’da denk gelmeniz oldukça mümkündür. Sizi bir arama bölümünden bulamasalar dahi rastgele profilinizi bulma olasılıkları vardır.


Tinder’da arama kutucuğuna isim yazarak bulmak istediğiniz kişileri bulamadığınız için, sizler de merak ettiğiniz kişileri bu şekilde bulamayacaksınızdır. Bahsettiğimiz gibi Tinder kullananları görme adına uygulamalar tasarlanmış. Kullanıcıları görmenizi sağladığını iddia eden üçüncü parti uygulamalar olduğu söylense de bu tarz şeyleri kullanmak kişisel bilgileriniz açısından sorun yaratabilir.


Tinder Gold Üyelik Hilesi

Tinder aslında parasız bir uygulama olarak çıkmıştır. Bununla birlikte kullanıcıların çoğunluğu da Tinder’ı ilk açtıklarında parasız versiyonunu kullanmaktadır. Ancak daha ayrıntılı ve kişiselleştirilebilen filtreleme sunan paketlere üye olabilirsiniz.


Bu üyelikler ise değişik bir ücretlendirme politikasına sahiptir. Tinder’da yaşınız arttıkça uygulamaya ödeyeceğiniz ücret de artmaktadır. Tinder uygulaması gençlere daha düşük ücretlerle paketler sunuyor. Ancak 30 yaş ve üstündeyseniz daha yüksek fiyatlar ödemek durumunda kalıyorsunuz.


Bu sebeple uygulama cirosunun yüksek bir kısmını orta yaş ve üstü yaş grupları karşılıyor. Aslında düşünüldüğünde mantıklı bir fiyat çalışması yapılmış. 30 yaş ve üzeri çoğu kişi çalıştığı için ona göre ücret ödüyor. Çünkü Tinder Gold adı ile geçen paralı uygulama, sizin zaman kaybınızı da bir nevi ortadan kaldırıyor.


Tinder uygulaması Tinder Gold ismi verilen abonelik sistemini kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Tinder Gold paketi ile kullanıcılar kendilerini beğenen kişileri görebiliyorlar. Tinder Gold paketi ile birlikte uygulamada geçirilen zaman kısalıyor.


Tinder Gold ile kısa bir sürede arkadaşlık kurulması amaçlanmış. Bu ücretli uygulama sayesinde kullanıcılar ortak özelliği olmayan eşleşmeler yerine kendilerine en uygun kişi ile konuşup buluşabiliyorlar.


Normal üyelere karşın Tinder Gold üyeliği sayesinde kullanıcılara %60’a varan uyumlu eşleşmeler sunuluyor. Uyumlu eşleşmeler sayesinde şahıs, ilgili oldukları alanların aynı olmadığı kişilerle vaktini boşa harcamak yerine ortak ilgi alanına sahip kişilerle eşleşiyor. Bu durum kısa sürede arkadaşlıkların kurulmasına ve uygulamadan daha çok verim alınarak zaman kaybının yok olmasına destek sunuyor.


Tinder gold üyelik hilesi yapan kişiler ise Gold üyeliğin avantajlarından yararlanmak için farklı sitelerdeki talimatları uygulamaktadırlar. Ancak bu tarz uygulamalar sizin kişisel verilerinize zarar verebilmektedir. Tinder gold üyelik hilesi yapmadan önce detaylıca araştırılması gerekmektedir. Bununla birlikte hile kullanacağınız cihazda virüs programının olmasına dikkat etmenizi öneririz. Tinder gold üyelik hilesi yapmak isterken cihazınıza virüs bulaşabilir. Ya da telefonunuzdaki şifreler dahil tüm kişisel verileriniz karşı tarafa geçebilir.


Tinder Gold ile Plus Arasındaki Fark

Tinder gold ile plus arasındaki fark ise şöyledir. Tinder Gold paketine abone olmak için kullanıcıların öncelikle Tinder Plus paketini alması gerekiyor.


Tinder gold ile plus arasındaki fark Tinder Plus sahibi olduktan sonra Tinder Gold paketini kullanıcılara sunuyor. Ek ücret ödeyerek Gold’a abone olunabiliyor. Tinder Gold paketi olan kişiler profillerinde aboneliklerine dair bir simge bulundurabiliyor. Her ikisinde de sınırsız beğeni hakkı mevcut. Süper like hakkı günlük olarak Gold’da beş adet, Plus’ta ise bu hak günde bir adet ile sınırlı.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)