En İyi ve Kasmayan Android Emülatör – Windows

Metin Bedir
0
En İyi ve Kasmayan Android Emülatör – Windows

Android emülatör programları windows cihazlarda kullanabileceğiniz, kullanıcıların telefonlarını bilgisayardan da kullanabilme imkanı sunan harika bir yazılımdır. Geliştirilen özellikler ve gelen güncellemeler ile günden güne kendini çok daha iyi yerlere getiren emülatör yapımcıları artık çok daha farklı özellikler ile kullanıcıları karşılamaktadır.


Kendim dahil olmak üzere binlerce insan android emülatör programını bilgisayarlarında kullanmaktadır. Fakat insanların bir kısmı emülatörlerin bilgisayarı fazla yormasından ve sistemi yavaşlatmasından dolayı şikayetçi olduklarını gözlemledim. Bu yazımızda ise sizlere kasmayan emülatör programı hakkında bilgi vermek ve bulabileceğiniz en iyi android emülatör programını tanıtmak istedim.


Android Emülatör Nedir, Ne İşe Yarar ?

Android Emülatör, bilgisayarlarınızda android telefon kullanabilmenize olanak sağlayan bir yazılımdır. Mobil android cihazlarda yapabileceğiniz işlemlerinin bir çoğunu bu emülatör yazılımı ile bilgisayarınızda da yapabilme imkanına sahipsinizdir. Özellikle son zamanlarda pubg mobile oyununu bilgisayarda oynamak isteyen kişilerin tercih ettikleri emülatörlerde tabii ki oyun oynama imkanınız bulunmaktadır.


Nox Player

Android cihazlarınızı bilgisayarınıza taşıma işlemini yerine getiren en iyi yazılımlardan birisi nox player adlı yazılımdır. Birçok emülatör denemesi yaptığım zaman çerçevesinde bilgisayarınızı en az yoran ve uygulamalarda, oyunlarda problem çıkarmayan en iyi android emülatör uygulaması nox player olarak karar verdim.


Pubg Mobile, Among Us, Call of Duty Mobile gibi birçok yüksek grafikli oyunları bilgisayarda oynamak istiyorsanız mutlaka nox player adlı yazılımı windows cihazlarınızda denemeniz gerekmektedir. Desteklemiş olduğu Android 7 sürümü ile birlikte program içerisinde sağlam bir performans almanıza olanak sağlayan nox, sağladığı birçok performans ayarı ile birlikte harika bir deneyim sunmaktadır.


Nox Player Bilgisayarı Kastırır mı ?

Bildiğiniz üzere bilgisayarlarınızda kullanacağınız emülatör programları indirme ve dosya boyutu olarka büyük paketler halinde gelmektedir. Sizlere tavsiyede bulunduğumuz nox player programı yaklaşık 420 mb gibi bir dosya boyutuna sahiptir. Eğer düşük sistemli bir bilgisayar kullanıyorsanız ve normal pc oyunlarını da oynamakta zorluk çekiyorsanız internet dünyasında ki hiç bir emülatörü sizlere tavsiye edemem. Eğer orta halli bir pc kullanıyorsanız sahip olduğunuz özellikler nox player emülatörünü çalıştırmaya yetecektir.


Nox Player ile Tüm Android Oyunları Oynayabilir miyim ?

Android platformu üzerinde bildiğiniz üzere play store mağazası kullanıcıların indirme işlevlerini yerine getirmektedir. Play store mağazası üzerinde bulunan tüm oyun ve uygulaması emülatör üzerinden indirme sağlayarak kolayca oynama ve kullanma imkanınız bulunmaktadır.


Nox Player programını indirmek isteyenler için buradaki link üzerinden tıklayarak kendi resmi sitesi üzerinden indirme işlemi sağlayabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)