Holberton Azerbaycan CEO'su Shamsi Bayramzade ile Teknolojiye Yeni Bakış

Metin Bedir
0
Holberton Azerbaycan CEO'su Shamsi Bayramzade ile Teknolojiye Yeni Bakış

Holberton School Azerbaycan, Shamsi Bayramzade liderliğinde, teknoloji eğitiminde yenilikçi bir model sunuyor. Silicon Vadisi'nden esinlenen bu model ile öğrencilere sadece teknik beceriler değil, aynı zamanda iletişim ve işbirliği gibi önemli yetenekler de kazandırılıyor.


Holberton Okulu, her seviyeden öğrenciye açık olan ve teknoloji eğitimini kapsayıcı bir şekilde sunan bir kurumdur. Bayramzade, "BT bilgisi ne olursa olsun, herkese açık programlar sunuyoruz," diyor. Okulun eğitim sistemi, öğrencilerin gerçek dünya problemlerine çözüm üretebilme becerilerini geliştirirken, aynı zamanda onları piyasaya hazır hale getiriyor.


Holberton Azerbaycan, Bilgisayar Bilimi ve Yazılım Mühendisliği Temelleri gibi programlar sunarak, öğrencileri junior yazılım mühendisi olarak iş bulmaya hazırlıyor. Projeler ve gerçek dünya senaryoları üzerinden ilerleyen eğitim sistemi ile öğrenciler, sektörel becerilerini geliştiriyorlar.


Shamsi Bayramzade'nin liderliğinde, Holberton Okulu Azerbaycan, teknoloji eğitiminde bir dönüm noktası olmayı hedefliyor. Okul, tüm teknoloji meraklılarını yenilikçi ve kapsamlı eğitim modeliyle tanışmaya davet ediyor. Bu eğitim, öğrencileri yalnızca bugünün değil, yarının teknoloji dünyasında da başarılı olmaları için donatıyor.


Vebsite: Holberton School

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)