Samsung Galaxy Ring Pil Kapasitesi ve Boyutu Açıklandı!

Metin Bedir
0
Samsung Galaxy Ring Yüzük Pil Kapasitesi ve Boyutu Açıklandı!

Samsung'un yeni giyilebilir cihazı Galaxy Ring, MWC 2024'te Barselona'da resmi olarak tanıtıldı. Galaxy Ring, sağlık ve esenlik takibine odaklanacak şekilde tasarlanmış olup, benzersiz bir konkav tasarıma sahip ve gümüş veya siyah renk seçenekleriyle sunulacak.

En küçük yüzük boyutu 2,3 ​​gram, en büyük yüzük ise 2,9 gram olacak ve bu, 4-6 gram ağırlığındaki Oura yüzüğüne göre daha hafiftir.

Yüzüğün en küçük versiyonunun pil kapasitesi ise 14,5 mAh olacak. En büyük halkası ise 21,5 mAh pil aldı. Daha önce yüzüğün dokuz gün boyunca şarj edilmeden çalışabileceği söylenmişti.

Samsung Galaxy Ring Yüzük Pil Kapasitesi ve Boyutu Açıklandı!

Cihaz, kullanıcıların uyku ve iyileşmeyi takip edebilmeleri için bir Vitality Score sunacak ve iyileştirme önerileri sağlayacak. Ayrıca, Natural Cycles uygulamasıyla birlikte doğurganlık takibi desteği sunacak ve yalnızca Android cihazlarla uyumlu olacak.

Samsung bu yüzük için henüz herhangi bir fiyatlandırma veya çıkış tarihi bilgisi açıklamadı.

Bu arada bilmeniz gereken önemli bir husus, Samsung Galaxy Ring'in şu an için yalnızca Android kullanıcılarıyla uyumlu olduğu belirtilmiş, iPhone kullanıcıları için herhangi bir uyumluluk söz konusu değildir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)