TikTok Keşfete Nasıl Düşülür?

Metin Bedir
0
TikTok Keşfete Nasıl Düşülür?

Son zamanların bir hayli popüler ve yaygın kullanımına sahip olan tiktok, gün geçtikçe çok daha fazla kişiye erişim sağlayarak kullanıcı sayısını arttırmaktadır. Bizlerde bu yazımızda sizler için tiktok keşfete nasıl düşülür sorusunun cevabını paylaşarak sizlerle faydalı bir yazı sunmak istedik.


Bildiğiniz gibi tiktok platformu son aylarda gerçekten çok büyük bir kitleye sahip olmuş durumda ve halende içerisinde barındırdığı milyonlarca videosu sayesinde daha fazla kişiye erişim sağlamaktadır. Forumda gezerken gözüme çarpan tiktok keşfete düşme başlığı üzerine ufak bir araştırma yaparak bu yazıyı sizlerle paylaşmaktayım ki umarım sizlerin de işine yarayacak bir makale olacaktır.


Tiktok uygulamasında keşfete düşmek için birbirinden farklı maddeler bulunmaktadır ki aralarından en önemlilerini seçerek sizlerle paylaşmaktayım. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve konumuza geçerek bizlerin nelerin beklediğine göz atabiliriz.


TikTok Keşfete Düşme Taktikleri

Aşağıda sizler için paylaşmış olduğum tiktok keşfete nasıl düşülür adımları kendim bizzat deneyip olumlu sonuç aldığım maddelerdir ki sizlerde de mutlaka işe yarayacaktır.

  • İlk olarak tiktok hesabınıza bir konsept (futbol, komedi vb) belirliyoruz ve hesabımızı oluşturuyoruz.
  • Hesabınıza yükleyeceğiniz videoları bulduktan sonra kendiniz bir intro vs hazırlayın ve tek tek video düzenleme araçları ile düzenleyin.
  • Montajını yaptıktan sonra videolarınızı yükleme alanına geliyoruz ve dikkat çekici bir başlık belirleyerek yazımızı yazıyoruz.
  • Açıklama altına videomuz ile ilgili etiketleri (maksimum 5 tane) ekliyoruz.
  • Her gün belirli saatler içerisinde (sabah 7-11, akşam 5-11) videolarınızı paylaşmaya özen gösterin ki bu sayede tiktok hesabınızı ön plana çıkararak daha fazla erişim sağlamanıza imkan sunacaktır.
  • Videonuza eklediğiniz müzikler mutlaka ama mutlaka trend müzik olmalıdır ki keşfete düşme imkanınız çok daha yüksek olacaktır.
  • Son olarak ise açıklama kısmına daha fazlası için takip veya kullanıcıyı yorum yapmaya teşvik eden sözler yazmanız sizin için olumlu bir dönüş olacaktır.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)