Telefondan Bilgisayarı Kontrol Etme 2024

Metin Bedir
0
Telefondan Bilgisayarı Kontrol Etme 2024

Günümüz internet dünyasında birçok yazılım, uygulama ve araçlar insanların hayatını kolaylaştırmak için geliştirilmektedir. Genel olarak insanların teknolojik araç olarak kullandığı en popüler ve en gerekli alet ise akıllı telefonlar oluyor ki şuan da bu yazıyı okuyanların birçok kesimi telefon üzerinden okumaktadır. Uzun zamandır yazmak istediğim bir konu olan telefondan pc kontrol etme bilgisini bu yazımızda paylaşmak ve en kolay şekilde sizlere aktarmak istedim.


Birazdan anlatacağım yöntem ile birlikte hem iOS işletim sisteminde hem de Android telefonlarda kolaylıkla bilgisayarınızı kontrol etme imkanına sahip olacaksınızdır. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan işlemlere geçiş yaparak bizleri hangi adımların beklediğine göz atabiliriz.


Telefondan Bilgisayarı Nasıl Kontrol Edebiliriz ?

Kullanacağımız olan uygulama AnyDesk isimli bir yazılımdır ki internet dünyasında bulabileceğiniz en verimli programlardan birisidir. Birçok kontrol programı denememe rağmen en iyisi ve en verimlisi anydesk yazılımı olduğu için sizlerle birlikte paylaşmak istedik.


Telefon ve tabletlerimizden kontrol işlemi sağlayabilmek için ilk olarak aşağıda bulunan linklerden hem bilgisayarınıza hem de telefonlarınıza uygulama indirmeniz gerekmektedir.


Telefon Uygulaması: iOS | Android

Bilgisayar Programı: Windows


  • İlk olarak hem pc üzerinden hem telefon üzerinden uygulamalara giriş yapalım.
  • Bilgisayarımız üzerinden bu çalışma alanı yazan yerdeki kodu kopyalıyoruz.
  • Telefona geçiş yaparak kontrol kutucuğuna kopyalama yaptığınız kodu yapıştırıyoruz, daha sonra ise bağlan diyoruz.
  • Bilgisayardan ise onay verdikten sonra artık işlemler tamamdır.


Bu adımlardan sonra telefonlarınızdan kolay bir şekilde bilgisayarlarınızı nerde olursanız olun kontrol edebilecek ve işlerinizi kolayca halledebileceksinizdir. Bu programın en avantajlı yönlerinden birisi ise hem bilgisayar platformunda hem de mobil platformunda cihazınızın depolamasını asla etkilememesidir ki gerçekten harika bir boyuta sahip olduğunu söyleyebilirim.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)