Call of Duty: Modern Warfare 3 Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Metin Bedir
0
Call of Duty: Modern Warfare 3 Yeni Oynanış Fragmanı Yayınlandı

Activision, Gamescom'da Modern Warfare 3'ün yeni oynanış videosunu yayınladı.


Video klip neredeyse 9 dakika uzunluğunda, bir ekibin (Taskforce 141) hapishaneye sızdığı ve VIP'yi serbest bıraktığı oyunun açılış seviyesini gösterdi. Konuyla ilgili hala birçok soru varken, hikaye fragmanı da kapının havaya uçurulmasıyla sona eriyor.


Call of Duty: Modern Warfare 3, 10 Kasım'da PC, Xbox Series X/S, PlayStation 4 ve PlayStation 5'te piyasaya sürülmesi planlanıyor.


Şirket, hem geleneksel CoD seviyelerini hem de Activision ve geliştirici Sledgehammer Games'in oyunculara daha fazla seçenek sunacağını vaat ettiği yeni "Açık Savaş Görevlerini" içerecek. Örneğin oyuncu silah kullanabilir veya daha gizli davranabilir.

Çok oyunculu oyun açısından, tüm orijinal Call of Duty: Modern Warfare 2 haritalarının güncellenmiş versiyonlarını alacağımız söyleniyor: Afghan, Derail, Estate, Favela, Karachi, Highrise, Invasion, Quarry, Rundown, Rust, Scrapyard, Skid Row, Başlangıçta Alt Üs, Terminal, Alt Geçit ve Çorak Arazi, ancak hepsi bu değil. Activision ayrıca Ground War ve Invasion için üç yeni büyük ölçekli harita ve War modu için bir ekstra büyük harita vaat ediyor.

Zombi modu da geri dönüyor. Bu sefer oyuncular bugüne kadarki en büyük zombi haritasında yeni bir Dark Aether hikayesi ve açık dünyada hayatta kalma tarzı bir oyun bulacaklar.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)