War Thunder Geliştiricileri Aces of Thunder - PlayStation VR2 için Uçuş Simülatörünü Duyurdu

Metin Bedir
0
War Thunder'ın yaratıcıları iddialı bir askeri uçuş simülatörü Aces of Thunder'ı PlayStation VR2 için duyurdu


Gaijin Entertainment, popüler çevrimiçi oyun War Thunder'ın bir yan ürünü olan Aces of Thunder'ı duyurdu. Yaklaşan uçuş simülatörü, yakın zamanda piyasaya sürülen PlayStation VR2 sanal gerçeklik cihazı için oluşturuluyor ve yalnızca it dalaşlarına adanacak. Proje ücretli bir model üzerinde dağıtılacaktır.


Ace of Thunder'ın geliştiricileri, oyuna veya eklentilerine dahil olan tüm uçakların satın alındıktan hemen sonra kullanıma sunulacağını da belirtti. Tüm arabaların görünümünün özelleştirilmesine izin verilecek.


Yeni uçuş simülatörü için War Thunder'dan tanıdık, fiziksel olarak doğru uçuş ve hasar modelleri vaat ediliyor. Oyunda savaş her zaman özel olarak kokpit görünümünde ve tam uçuş kontrolü ile gerçekleşecektir. Gaijin Entertainment, Aces of Thunder ile etkileşime girdikten sonra oyuncuların uçağı "neredeyse gerçekten" nasıl uçuracaklarını öğreneceklerini belirtti.


ACES OF THUNDER

Aces of Thunder - PlayStation VR2 Oyunu

Aces of Thunder - PlayStation VR2 Uçuş Simülatörü

Aces of Thunder - PlayStation VR2 Uçuş Simülatörü

Aces of Thunder - PlayStation VR2 Uçuş Simülatörü

Piyasaya sürüldüğünde, yeni uçuş simülatörü oyunculara Amerikan P-51 Mustang avcı uçağı ve İngiliz Spitfire da dahil olmak üzere 2. Dünya Savaşı dönemi araçlarını deneme şansı sunacak. Sonraki eklemelerde, savaş uçağı filosu diğer dönemlere ait uçaklarla doldurulacaktır. Ayrıca Aces of Thunder için hem takım hem de tekli olmak üzere çeşitli rekabetçi modlar tasarlanıyor.


PlayStation VR2 için duyurulan simülatör, çalışanları halihazırda War Thunder üzerinde çalışma deneyimine sahip dahili stüdyo Gaijin Entertainment tarafından oluşturuluyor. Aces of Thunder'ın çıkış tarihi daha sonra duyurulacak.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)