Kojenerasyon Teknolojisiyle Tanışın

Metin Bedir
0
Farklı Avantajları Birleştiren Kojenerasyon


Enerjiyi daha verimli şekilde kullanmak için elektrik enerjisini ve ısı enerjisiyle birleştiren bir teknoloji olan kojenerasyon ile %90’a varan enerji tasarrufu sağlamak mümkün oluyor. Yapılan yatırımın hızlı bir dönüşü için de tercih edilen kojenerasyon özellikle de endüstriyel üretim alanlarında sıkça tercih ediliyor, doğalgaz ve biyogaz olarak farklı yakıt tabanlarıyla alternatif sunuyor. Isıtmaya ve soğutmaya ilişkin gereksinimleri eş zamanlı karşılayabilme kapasitesine sahip olan bu sistemler sayesinde işletmenin işleyişinde çok daha verimli bir süreç yakalayabilir, bunun içinse Teksan kalitesine ve teknolojisine güvenebilirsiniz. Tükettiği enerjinin yaklaşık %35 ila 45 oranındaki kısmını elektriğe dönüştürebilen motoruyla öne çıkan bu ürünlerde terzi işi üretim için Teksan ile teknolojiye kapılarınızı açabilirsiniz.


Farklı Avantajları Birleştiren Kojenerasyon

Basit çevrim ile çalışmakta olan kojenerasyon sistemleri sayesinde dışarıya ısı enerjisi olarak atılan enerjiyi elektrik olarak kullanabilir, böylece ciddi bir tasarrufu sağlayabilirsiniz. Gaz kompresörü, yanma hücresi, gaz tribünü, alternatör gibi pek çok farklı bileşenden oluşan bu sistemde her sistem bileşeni yeri doldurulamaz öneme sahip olduğundan üretimi sürekli güncellenen yüksek teknolojiden ilham alarak yenileyen Teksan ürünlerine güvenebilirsiniz. Terzi işi üretim sayesinde işletmenin bire bir ihtiyacı olan ideal güç seviyesinde model üreten ve böylece doğrudan talebi karşılayan Teksan’la sistemin en ideal versiyonlarına sahip olabilirsiniz.


Kombine ısı güç sistemleri olarak da bilinen kojenerasyonla Teksan kalitesi öncülüğünde tanışmak için https://www.teksan.com/tr/kojenerasyon/ linkine tıklayabilir ve detaylar için dilediğinizde ulaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)