Asus ROG Phone 7 Serisi Akıllı Telefonlar 13 Nisan'da Piyasaya Çıkacak

Metin Bedir
0

Asus ROG Phone 7 Serisi Akıllı Telefonlar 13 Nisan'da Piyasaya Çıkacak

Asus, şirketin resmi sosyal medya hesaplarından alıntı yapan Gizmochina'ya göre, uzun zamandır beklenen oyun akıllı telefonu ROG Phone 7'nin lansman tarihini resmen açıkladı.


ROG Phone 7, 13 Nisan'da Hindistan'ın yanı sıra Tayvan, Almanya ve Amerika Birleşik Devletleri'nde aynı gün piyasaya sürülecek.


Geekbench'e göre Asus ROG Phone 7, Qualcomm'un TSMC'nin 4nm işlemi kullanılarak üretilen ve bir Adreno 740 GPU'ya sahip Snapdragon 8 Gen 2 üst düzey işlemcisinden güç alacak.


Telefonun LPDDR5X RAM ve UFS 4.0 depolama kullanması bekleniyor. 16 GB bellek ve Android 13 ile önceden yüklenmiş olarak gelecek.


TENAA sertifika web sitesi, Asus ROG Phone 7'nin 5850mAh bataryaya sahip olacağını ortaya koydu, bunun 6000mAh batarya olduğu iddia edilebilir. Bu da pil boyutunun, 6000 mAh pile sahip selefi Asus ROG Phone 6 ile aynı olacağını gösteriyor. 


Asus ROG Phone 7, selefi gibi 65W hızlı şarjı destekleyeceğini doğrulayan 3C sertifikası aldı. Telefonun, ROG Phone 6'nın Full HD+ çözünürlüklü 165Hz AMOLED ekranıyla karşılaştırılabilir, 165Hz yenileme hızına sahip 6,8 inç Full HD+ AMOLED ekrana sahip olması bekleniyor.


Asus ROG Phone 7, 13 Nisan'da satışa çıkacak

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)