AMD, FidelityFX SDK'yı Duyurdu - Tüm Geliştiriciler İçin Ücretsiz Olacak!

Metin Bedir
0
AMD, GDC 2023'te FSR 3 adlı yeni nesil FidelityFX Süper Çözünürlük paketini tanıttı.

AMD, GDC 2023 Geliştiriciler Konferansı'nda yalnızca FidelityFX Süper Çözünürlük teknolojisinin üçüncü sürümünü duyurmakla kalmadı, aynı zamanda FidelityFX SDK'nın piyasaya sürüldüğünü de duyurdu.


Geliştirme Kiti, tüm AMD FidelityFX marka teknolojilerini bir araya getirir. Aslında, geliştiricilerin projeye ayrı paketler yüklemesine gerek kalmayacak ve her şey tek bir SDK'da toplanacak. Bu, FidelityFX teknolojilerinin oyunlara uygulanmasının kolaylığını ve hızını önemli ölçüde artıracaktır.


Yayınlanan yol haritasına göre AMD, FidelityFX SDK'nın ilk sürümünü bu yılın ikinci çeyreğinde piyasaya sürmeyi planlıyor. Mevcut FidelityFX efektleri için bir dizi API'nin yanı sıra Alan Derinliği, Lens efektleri ve Bulanıklık dahil olmak üzere birkaç yeni teknoloji içerecektir. Ayrıca AMD, oyunlarda gölgelendirici yüklemesini hızlandıracak bir gölgelendirici ön derleyici yayınlayacak.


AMD together we advance

FidelityFX SDK sürüm 1.1'in, Xbox için GDK dahil olmak üzere bir dizi yeni efekt ve diğer özelliklerle birlikte üçüncü çeyrekte piyasaya sürülmesi bekleniyor. 


Yıl sonuna kadar AMD, FidelityFX SDK 1.2'yi tanıtacak, ancak şu ana kadar yeniliklerin listesi açıklanmadı.


FidelityFX SDK, GPUOpen web sitesinde herkes için mevcut olacak.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)