Parke Taşı Makinası Boyutları

Metin Bedir
0
Parke Taşı Makinesi Nedir? Ne İşe Yarar?

Hazır beton harcı dökülerek belirli ölçüde kalıplara dökülen ve baskı uygulanarak üretilen parke taşları farklı boyutlarda üretilerek satışa sunulmaktadır. Hazır harç dökülerek üretilen ürünler profesyonel ellerde üretilerek piyasaya sunulur.


Parke taşı makinaları manuel, otomatik ve özel hidrolik, otomatik ya da full otomatik olarak müşterilerin tercihine göre piyasa da yerini almıştır.


Parke Taşı Makinesi Nedir? Ne İşe Yarar?

Müşterilerin merak ettiği konulardan parke taşı boyutları nelerdir ve ne işe yarar gibi konuların merak ettiği cevaplar şöyle değerlendirilmiştir; Farklı ölçülerde olabilen parke taşı kalıplarda hazırlanarak ve farklı ölçülerde değiştirilerek müşterilere sunulur. Genel de yağmur oluğunun yapımı için kullanılmaktadır. Tek harç kovalı ve çift harç kovalı olan makinalar kaldırım ve kilit taşı için aşınmaya dayanıklı makinalar olarak üretilmiştir.


Parke Taşı Makinası ile Oluşturulan Kıvrımlı Model

Parke Taşı Makinaları Nasıl Çalışır?

İki katmanlı parke taşları için iki kovalı parke taşı üretilmiştir. İkinci kova taş yüzeyin üzerinde farklı formların oluşmasını sağlayan makinadır. Üst katmanda renkli harç kullanılırken alt katmanda ise normal beton kullanılmaktadır. Parka taşları yüzeyi pürüzsüz ve renk verici madde ile kaplanır. Renksiz olan parke taşları renklilere göre daha ekonomiktir. 


Üretim sonrası deliksiz olarak oluşan yapısı hidrolik basınç uygulanan parke taşı makinası boyutları nelerdir? Gibi soruların cevaplarına yanıt arayanlar için cevap olarak avlular ve beton bloklara göre uyarlanabilen kare çeşitleri de üretilmektedir denilebilir.


Parke Taşı Makine Çeşitleri Nelerdir?

Baskı yapılarak parke sayısı da modelleri de değişik şekilde üretilen parke taşı makine çeşitleri değişebilir. Parke taşları makine özellikleri şuna göre farklılık göstermektedir;  

  • Palet baskı süresi
  • Mikser kapasitesi
  • Vibratör gücü ve adedi
  • Bunker kum alma hacmi
  • Toplam elektrik ihtiyacı
  • Palet ölçüleri
  • Kumanda şekli

Parke taşı ihtiyaç doğrultusunda kullanıma uygun üretilebilen manuel, otomatik, full otomatik şekilde üretilebilen makina çeşitleri olarak kullanıma uygundur. PLC mikro işlemci bilgisayarlar tarafından üretilenler tam otomatik makinelerdir. Tam otomatik çalışanlar otomatik olduklarından manuel parke taşı makinalarına göre daha yüksek kapasite de çalışabilen makinalardır. İhtiyaca göre gövde boyutları ve kapasitelerine göre parke taşı makinaları farklı modellerde üretilmektedir.


Parke Taşı Makine

Birçok parke taşı üretimi yapılan firmalarda servis garantisi ve hizmeti sağlanmaktadır. Üretim açısından dünya çapında yer alan firmalardan uygun ürünü tercih eden müşteriler ihtiyaçlarına göre tercih ettikleri ürünler sayesinde kaliteli profesyonel olarak çalışmalarını sürdürmektedir. Dayanıklı ve kaliteli olarak üretilen parke taşı makinaları tek cepli ya da renkli olarak üretim yapabilme kapasitesine sahiptirler.


Parke Taşı Makinası ile Oluşturulan Desenler


Parke taşı üretimi için elverişli olan parke taşı makinası boyutları nelerdir? 

Müşteriler için merak edilen cevap her türlü üretimi sağlanan parke taşına uygun modeller bulunmaktadır. Yarı otomatik ya da full şekilde çalışabilen parke taşı makinası briket, yağmur oluğu, beton, asmolene gibi prefabrik beton ürünleri için uygun olarak üretilmiştir.


İstifleme robotlu iki harç bunkerli redüktörlü konveyör ve cebri beton karıştırıcı olarak imal edilen KPM 25 modelleri de müşterinin isteğine bağlı olarak farklı olarak imal edilebilir özelliktedir. İki bunkerli olan makinalar parke taşlarının üretiminde pürüzsüz renkli olmasında yarar sağlamakta ve renklendirici boya masrafının da azalmasında yardımcı ürünlerdir.


Üretim halindeyken imal halde ürün paletlerinin üst üste istiflenip forkliftle alınmasına imkân sağlamaktadır. İsteğe bağlı olarak parke taşı makinaları otomatik ya da manuel ayarda çalışabilirler. Parke taşı makinalarında konveyör bant ve cebri beton karıştırıcılar kontrol panelleri sayesinde kontrol edilebilirler. İçerdiği düzenek yolu ile karıştırıcıdan gelen harcın iki bunkere aktarılmasında bantlı konveyörün avantajı bulunmaktadır.


Teknolojik imkanlarla geliştirilmiş özellikte ve farklı ebatlarda parke taşlarının üretiminde büyük olanak sağlayan teknik özelliklerle donatılmış ürünler müşteriye sunulmaktadır.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)