Kore Modası Nedir?

Metin Bedir
0

Kore Modası Nedir?

Güney Kore, alışılmadık derecede hızlı gelişmeyle dünyayı şaşırtmaktan asla vazgeçmiyor. Üstelik bu gelişme çeşitli faaliyet alanlarını kapsıyor: telefonlar, arabalar, sahne ... Peki ya moda?


Kore modası Özgünlüğü ve halkın ihtiyaçlarına uygunluğu açısından tüm ünlü dünya markalarını geride bırakarak dörtnala koştuğunu söyleyebiliriz. Kore modasının yukarıdan aşağıya, tam tersi şekilde geliştirilip tanıtılması dikkat çekicidir: tasarımcılar ilhamlarını sokakta bulurlar, sadece görünümünde değil, aynı zamanda orijinal olacak bir imaj yaratırlar. belirli bir kişi için olabildiğince rahat bir imaj sergilerler.


Kore Modası Nedir?

Kore modası, güney koreli erkek ve kızların sokak stilini, pop sanatçılarının ve drama oyuncularının görünümünü ve Koreli tasarımcıların moda koleksiyonlarını içeren geniş bir kavramdır.


Erkek ve kadın kostümlerinde, dövüş sanatları kıyafetlerinin, geleneksel kıyafetlerin, modern askeri, klasik, spor tarzının doğasında bulunan özellikleri, yumuşak ama somut bir romantizm dokunuşuyla bulabilirsiniz. İnce bir renk duygusu, şekil, ustaca seçilmiş malzemeler tüm modern Kore modasını ayırt eder ve gençler arasında çok popüler kılar.


Erkek takım elbiseleri ve kadın elbiseleri, insan vücudunu yumuşak bir şekilde kucaklayan her kıvrımda, her çizgide ve fark edilen özel bir incelik ve zarafet ile ayırt edilir. Kısıtlanmış renkler, pastel tonlar, yaratıcılarının hassas zevkinden bahseder.


Büyük Beden Kadın Takım Elbise
Büyük Beden Takım Elbise: Pexels


Ancak günlük kıyafetler tamamen farklı duygular uyandırır. Kadınların eteklerinde ve bluzlarında beklenmedik şekilde akılda kalıcı ve parlak fırfırlar, parlak aksesuarlar, komik karikatürler, erkek kazakları ve kapüşonlularda bile kulaklar, cepler ve tüm bunlar, avrupalı ​​bir görünüm için tamamen beklenmedik ve sıra dışı bir performans yaratıyor.


Kore Modası Nedir?


Kıyafetlerin cinsiyetine özellikle dikkat edilir. Giderek daha fazla Koreli kadının tercih ettiği tarz, nazik yapılarının tam tersidir. Erkek t-shirtleri, ceketleri, kot pantolonları, çekici genç kızları gerçek erkek fatmalara dönüştürerek "tomboy" olarak bilinen bir moda akımı oluşturuyor.


Kore modası için gördüğünüz gibi sayısız yön ve çözüm vardır. Bu nedenle geriye sadece kendi tercihlerinize karar vermek kalıyor ve kesinlikle siz de Avrupa dünyasını büyüleyen Kore modasına kayıtsız kalmayacaksınız.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)