Neden İşletmeler Link Satın Alıyorlar?

Metin Bedir
3

Neden İşletmeler Link Satın Alıyorlar?

EO gruplarında, forum sitelerinde en çok rastlanan ve herkesin satın aldığı birkaç ay sonra sıralamalarda ciddi düşüşlerin olduğu bir paket "Backlink Paketi" çoğu internet sitesinin backlink profilini kötü şekilde etkiliyor.


Birçok işletme veya marka bu ucuz linkleri satın alarak web sitelerini tehlikeye atıyorlar. Aslında çoğu firma sözde SEO hizmeti verdiğini düşünen ve blackhat backlink paketi satan kötü niyetli kişiler tarafından kandırılıyor.


Bu kişiler; forumlarda ve facebook gruplarında kendi reklamlarını yaparak, "penguen uyumlu" backlink paketi diye övünürler.


Bu hizmetler genelde %100 denenmiş ve kanıtlanmıştır gibi terimleri kullanıyorlar, ve çok sayıda web 2.0 özellikli, makale dizini, blog, sosyal medya veya diğer linkleri teklif ediyorlar. Eğer dikkat ederseniz bu hizmeti verenler yukarıdaki zararlı linkleri de aldığını görürsünüz.


Bu sahte SEO hizmeti verenler hala böyle zararlı linkleri satıyorlar, bu linkler aslında sıralamada zararlı olabiliyor.


Backlink almak bu kadar kolay olmamalı. Saatlerce araştırma yapıp, sektörel link almak için Google kalite yönergelerini okuyan ve iyi niyetli SEO uzmanları firmalarla iletişime geçip, o kadar emek veriyorsa backlink almak emek ister.


Bu hizmeti verenler gizli formülü olduğunu iddia ettiklerini ve paylaşmadıklarını söylerlerse bu sizi kandırmaya yönelik bir durumdur. "UZAK DURUN"

Yorum Gönder

3Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

  1. Bende meraklıyım web site olaylarına makaleler yazmaya çalışıyorum. Backlink falan satıldığını duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum biraz araştırdım ama sonuç alamadım. Sayenizde öğrenmiş oldum teşekkürler.

    YanıtlaSil
  2. google a reklam varmek backlink almaktan daha değerli aslında... paylaşım için teşekkürler.

    YanıtlaSil
  3. seo hizmeti bilinç ister emek ister ahlaklı kişi ister böyle sahte backlinler satanlarla irtibata geçmeyin onun için bu makale çok güzel bilgi vermiş okuyun

    YanıtlaSil
Yorum Gönder