Palit, GeForce GTX 1630 Çift Serisi Ekran Kartlarını Tanıttı

Metin Bedir
2

 

Palit, GeForce GTX 1630 Çift Serisi Ekran Kartlarını Tanıttı

Grafik kartı üretiminde lider olan Palit Microsystems Ltd, GeForce GTX 1630 Dual serisi ekran kartlarını duyurdu. Palit GeForce GTX 1630, NVIDIA'nın devrim niteliğindeki yüksek performanslı grafik mimarisi Turing kullanılarak üretilmiştir. 


GTX 1050 Ti ile aynı performansla GTX 1050'nin 1.17 katı performans sunan yeni GeForce GTX 1630 grafik kartı, daha hızlı GDDR6 bellek, DX12 desteği ve canlı video için gelişmiş video codec bileşenleri dahil daha da gelişmiş özelliklere ve işlevlere sahiptir. GeForce GTX 1630, giriş seviyesi bir grafik kartı arayan oyuncular ve içerik oluşturucular için akıllı bir seçimdir.


Palit GeForce GTX 1630 Dual grafik kartları, oyun ve multimedya görevleri için ihtiyacınız olan her şeyi sağlayan kompakt ancak performans odaklı bir tasarıma sahiptir. 170 mm'lik model, mini PC meraklıları için ideal olan mini-ITX form faktörlü kasalarda kullanılabilir. 0db teknolojisi ile fanlar rölantide ve hafif yük altında durur, aktif soğutma gerekmediğinde gürültüyü ortadan kaldırır.


Palit GeForce GTX 1630 Özellikleri

  • 4 GB GDDR6 RAM
  • Yükseltme frekansı: 1815 MHz
  • HDMI/DisplayPort x2 4G GDDR6
  • Yükseltme frekansı: 1785 MHz
  • HDMI/Ekran Bağlantı Noktası x2

Yorum Gönder

2Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

  1. Söylediğiniz gibi başlangıç yapmak isteyenler için oldukça akıllı bir tercih olacaktır. Anlatım da güzel olmuş gayet açık anlaşılır olmuş merak edenler için. Ellerine sağlık hocam sağolasın.

    YanıtlaSil
  2. kripto madenciliği çıktı ekran kartları yok satıyor. güzel bir ekran kartına benziyor.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder