Deodorant'ın 7 Bilinmeyen Kullanım Alanları

Metin Bedir
0

Deodorant 7 Bilinmeyen Kullanım Alanları

Deodorantın sadece terlemeyi önlemek için kullanılabileceğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Uygulama aralığının çok daha geniş olduğu ortaya çıktı!


1. Nasırlardan

Yeni ayakkabılar aldıysanız, deodorantı ayaklarınızı ovuşturabileceğiniz alanlara sürdüğünüzden emin olun. İnanmayacaksınız ama ilk çorapların yapımı çok daha kolay olacak!

2. Isırık kaşınıyorsa

Yazın sizi kimin ısıracağını asla bilemezsiniz. Kaşıntılı bir yere bir damla deodorant koyarsanız, kaşınan bölge daha az kaşınır.

3. Bacaklar arasında

Bu tavsiye esas olarak etekli ve külotlu çorapsız kızlar için geçerlidir. 

Uyluklar arasındaki hassas bölgeyi ovmak kolaydır ve daha sonra çok acı verici olacaktır. Deodorantı ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulayın.

4. Çok yağlı ciltler

Bu numara birçok Hollywood makyaj sanatçısı tarafından seviliyor. 

Makyaj yapmadan önce T bölgesine az miktarda deodorant ile işlem yaparlar. Sonra makyajınıza devam edin. Tavsiyeyi sık sık uygulamak gerekli değildir, ancak sadece özel durumlar için bunu unutmayın!

5. Akne

Birçok deodorant, iltihabı etkili bir şekilde giderebilen ve can sıkıcı sivilcelerden kurtulabilen antibakteriyel katkı maddeleri içerir.

6. Terleyen ve kokan ayaklardan

"Ayaklar için" olarak işaretlenmiş pahalı bir ürün ile sıradan bir deodorant arasında pratik olarak hiçbir fark yoktur, ancak etki aynıdır.

7. Özel bölgeler

Büyük göğüs sahipleri genellikle dekolte bölgesinde terleme sorunu yaşarlar. Sabah egzersizi sırasında deodorantı göğüslerin altında ve göğüslerin arasındaki boşlukta sıkıp gezdirin.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)