Safir Pırlanta Kolye

Metin Bedir
1
Safir Pırlanta Kolye


Safir Pırlanta Kolye

Birbirinden güzel tasarımlarla ön plana çıkan safir pırlanta kolye ürün çeşitliliği bakımından zengindir. Safir pırlanta kolye tasarlarken ürünlerinizde ek Zümrüt Yakut gibi değerli taşları da kullanabilirsiniz. Bu şekilde kendinize ait, özgün ürün kullanma keyfini yaşayabilirsiniz. Mavinin farklı tonları ile dikkat çeken safir taş sakinliğin ve huzurun simgesidir. 

Safir Pırlanta Kolye Ayrıntıları

Ağırlığı ifade eden karatın yanı sıra safir pırlanta kolye alırken taşın berraklığını da dikkat etmeniz gerekir. Berraklık taş üzerinde herhangi bir leke bulunması ile alakalı bilgi sahibi olmanıza yarar. Safir taşının kesim şekli modellerin oluşmasında önemlidir. Taşın rengi dikkat edilmesi gereken bir diğer ayrıntıdır. D harfinden başlayarak Z harfine kadar taş rengi ile alakalı semboller vardır. En değerli taş rengi D harfli olandır.

Safir Pırlanta Kolye Modelleri

Renkli taş kategorisinde bulunan safir pırlanta kolye modelleri çok çeşitlidir. Set halinde veya tek tek ürün alımı yapabilirsiniz. Alacağınız kolyelerde birden fazla taş bulundurarak farklı şekilde kullanabilirsiniz. Safir pırlanta kolye modelleri arasında en çok tercih edilen damla kesim modeldir.

Baget, kare kesim kolyelerde tercih edilenler arasında bulunur. https://www.emajewellery.com.tr/safir-pirlanta-kolye Adresini ziyaret ederek safir pırlanta kolyeleri görebilirsiniz.
Etiketler

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder