Zor Durumlarınız İçin Refakatçi Hizmetleri Damla Danışmanlık'ta

Metin Bedir
0

Günümüzde gelişen teknoloji ve nitelikli personel ihtiyacının artış göstermesiyle birlikte birçok sektörde nitelikli eleman açığı oluşmaya başlamıştır. Bu tür durumlar için Damla Danışmanlık hemen her sektörden insan kaynakları alanında hizmet vermektedir. Damla danışmanlık internet sitesi aracılığıyla 20 yıllık deneyimi ve uzman ekibi ile birçok müşteriye hizmet vermektedir. Damla danışmanlık ihtiyaçlarınıza ve aradığınız kritere yönelik olarak şu ihtiyaçlara cevap vermektedir: bebek bakıcısı, çocuk bakıcısı, ev öğretmeni, aşçı, ön muhasebe elemanı, sekreter, üst düzey yönetici asistanı, özel şoför, işyeri hemşiresi, hasta bakıcısı, hemşire, bebek hemşiresi, yoğun bakım hemşiresi, yaşlı bakıcısı.

Damla insan kaynakları 2000 yılından beri hizmet veren Türkiye İŞKUR kurumuna bağlı olarak çalışan yasal bir firmadır. Güvenle hizmet alacağınız bu firmadan refakatçi için desteğe ihtiyacınız varsa bizimle iletişime geçebilirsiniz. Damla Danışmanlık ailelere ve kurumsal firmalara profesyonel hizmet sağlamaktadır. Damla Danışmanlık eleman ihtiyacı olan kurumlar ile işinde uzman olan nitelikli elemanları buluşturan bir danışmanlık merkezidir.

Damla Danışmanlık Nasıl Çalışır?

Damla Danışmanlık, müşterilerin beğeni, istek ve talepleri doğrultusunda ilerler. Toplum hayatına katkıda bulunmak için çalışır. Eğer acil bir refakatçi hizmetine ihtiyacınıza varsa sitemiz üzerinden hemen bizimle iletişime geçebilirsiniz. Eleman arıyorum formunu doldurarak da bizden hızlı bir destek alabilirsiniz. Damla danışmanlık aradığınız kriterlere en çok uyan personeli bulur ve ofiste sizinle elemanı görüştürür. Damla Danışmanlık hizmet sektörü içerisinde 50 bini aşkın personel sayısı ve mutlu müşterileri sayesinde ilerlemiştir.

Damla Danışmanlık bakıcıdan bahçıvana kadar bünyesinde binlerce nitelikli personel bulundurur. İhtiyacınıza göre yarı veya tam zamanlı veya yarı zamanlı personel hizmeti alabilirsiniz. Damla Danışmanlık Çalışma Bakanlığı’na bağlı olarak çalışır ve özel istihdam bürosu olarak hizmet vermektedir. Damla Danışmanlık sadece eleman bulma süreçlerinde değil sonraki süreçlerde oluşabilecek sorunlarda da yardımcı olmaktadır.

Damla Danışmanlık Hizmetleri

Damla Danışmanlık, Endonezyalı bakıcı, Filipinli bakıcı, Azeri bakıcı, oyun ablası, dadı, oyun abisi, gölge öğretmen, engelli çocuk bakıcısı gibi birçok farklı kategorilerde hizmet vermektedir. Aradığınız kriterlere en uygun personeli en kısa sürede bulmak için Damla Danışmanlık’tan hizmet almanız yeterlidir.

Damla Danışmanlık’tan hasta için; bebek hemşiresi, hasta bakıcısı, özel hemşire, yaşlı bakıcısı, yoğun bakım hemşiresi gibi birçok farklı hizmet alabilirsiniz. Hizmet sağlayan kişiler kariyer sitelerinden özenle seçilmiştir. Personelimiz alanında uzman ve eğitimli kişilerden oluşmaktadır. Yaşadığınız ve çalıştığını tüm mekânlar için Damla Danışmanlık profesyonel hizmet sağlar. Damla Danışmanlık ile aradığınız refakatçiye en kısa sürede ulaşırsınız. Damla Danışmanlık insan kaynakları içinde hem mavi hem de beyaz yakalıları barındırır. Hemen her türlü pozisyon ve çalışma alanı için destek sağlar. Damla danışmanlık iş etiğinden ödün vermeden, yasaların dışına çıkmadan hızlı ve net hizmet vermektedir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)