Hangi Mikromotor Kliniğiniz İçin En İyisidir?

Metin Bedir
0
Hangi Mikromotor Kliniğiniz İçin En İyisidir?

Dental mikromotorlar diş hekimliğinde yarı sert diş dokularının tedavisinde kullanılmaktadır. Bu alet, değişken bir bağlantı sistemi ile diğer dental aletlerin hortumlarına bağlanır. Farklı hızlar ve torklar da değişkendir, bu arada mikromotor ünitesine iki farklı türde alet yerleştirilebilir bunlar: düz ve angldruvalar.


Kontra açılı mikromotorlar: Bu el aletlerinin şekli, ağza erişimi kolaylaştıran yatay bir açı oluşturur. Burada mikromotor sapa takılır ve diğer uçta her duruma göre ihtiyaca göre farklı frezler yerleştirilir.


Mikro motor fiyatları hakkında bilgi almak için hemen Metco Dental ile iletişime geçebilirsiniz.


Düz mikromotorlar: Bu durumda, aletin şekli düzdür ve birincil kullanımı üçüncü azı dişlerinin ameliyatları ve diş protezlerinin rötuşlanması içindir. Hortumlar mikromotorun diğer ucuna yerleştirilmiştir ve mikromotorlarda hız ve dönüş yönü düzenleyicisi bulunur. Buna ek olarak, bu mikromotorlar pnömatik veya elektrikli olabilir, en yaygın olanları pnömatiktir.


Mikromotor seçerken göz önünde bulundurulması gereken bir diğer önemli unsur da bağlantıdır, çünkü türbinin bir dişçi koltuğu ile uyumlu olup olmaması buna bağlı olacaktır. 


Eğer dünyanın en iyi markasını edinmek ve uzun yıllar sorunsuz, mükemmel bir çalışma standardı yakalamak isterseniz, sizleri Morita ile tanıştırmak isteriz. Dijital panoramik ve volumetrik tomografi cihazlarının mucidi 100+ yıllık Morita firması aynı zamanda apeks ölçer ve endodontik mikromotorun da mucididir. Firma 1992 yılında apeks bulucu, 1996 yılında ise apeks buluculu endodontik motoru icat etmiştir. Ayrica 1958 yılında aeretör başlığını, ve 1964 yılında ilk ergonomik uniti geliştirmiştir.


Unutmayın, 1991 yılından beri tüm Türkiye’ye diş sağlığı ile ilgili cihaz ve sarf malzemeleri temin edip, satış öncesi ve sonrası her süreçte destek veren Metco Dental, Dünya’nın Bir Numaralı markalarıyla diş hekiminizin en büyük destekçisidir.


Danışmak istediğiniz tüm konularda; metco@metcodental.com adresine mail atabilir veya 0216 345 7424 numaralı telefonu arayarak bilgi alabilirsiniz.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)