Instagram'da video paylaşma nasıl yapılır?

Metin Bedir
0

Instagram'da video paylaşma nasıl yapılır?

Öncelikle video paylaşma aşamalarından bahsetmeden önce Instagram hakkında küçük bir değerlendirme yapmakta fayda bulunuyor. Instagram platform üzerinde paylaşmak istediğiniz videoları en az 3 en fazla ise 60 saniye olarak paylaşabiliyorsunuz. Eskiden 30 saniye olarak paylaşıyor bildiğiniz videolar şimdi 60 saniye olarak paylaşılabiliyor. Instagram'da paylaşmak için çektiniz videolarda süre sınırının ne olduğunu unutmayınız. 

Şimdi ise Instagram'da video paylaşmak için yapılacak işlemleri inceleyelim. İlk olarak Instagram'a giriş sağlamanız gerekmektedir. Ayrıca giriş yaptıktan sonra sistem üzerinde bulunan artı sembolü ile gösterilen butona tıklayarak burada gelen fotoğraf veya video paylaşma alanında hazır olan videonuzu kütüphaneden seçip eğer hazır değil ise video çekerek paylaşma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Kütüphane üzerinde seçtiğiniz videoların belli oranına kadar ekrana sığdırma işlemleri ile ilgili bazen sıkıntılar yaşanabiliyor. Hikayede paylaşmanız durumunda videoyu küçülterek paylaşabilirsiniz. Ayrıca videoyu Instagram üzerinden çekiyorsanız bunu hiç ihtiyaç duymazsınız. 


Instagram'da video paylaşma yöntemleri

Instagram'da nasıl video paylaşılır? Sorusunun cevabını, https://www.e-takip.com.tr olarak yöntemleri ile birlikte değerlendireceğiz. Öncelikle videonuzun süresi 60 saniyeden uzun ise paylaşmak istiyorsanız videoyu 60 saniye ve altına denk gelecek şekilde kesebilirsiniz. Fotoğrafta kesme işlemi, filtre işlemi rahatlıkla uygulayabilirsiniz. Ayrıca orta kısımda bulunan ses sembolü ile videonun sesli veya sessiz olmasını da seçebiliyorken video uygulamanız gereken tüm ayrıntılar ekte bulunmaktadır. Ayrıca videomuzu paylaşırken açıklama yapmak istiyorsanız etiketlemeler de yapabilirsiniz. 


Etiketlemek istediğiniz kişiler bulunuyor ise etiketleme işleminde gerçekleştirebiliyor bu paylaşımınızı kullandığınız diğer sosyal medya platformları üzerinden de paylaşma seçeneğini seçerek paylaşabilirsiniz. İnstagram platformundaki etkileşimi sağlayarak bunu gerçekleştirebilmek de mümkündür. Bütün bu bahsettiğimiz işlemler tamamlandıktan sonra sağ üst köşede bulunan paylaş butonuna basarak video ve tüm içerikleri takip edebilirsiniz.


Instagram'da video paylaşma yöntemleri nelerdir?

Öncelikle Instagram'da video nasıl paylaşılır? Sorusunu değerlendirdik. Bu soruların içerisinde yönlendirmeleri de merak edilmektedir ve Instagram'da video paylaşmak için farklı yöntemler bulunuyor. Uygulama içerisine girdiğinizde alt veya orta kısımda yer alan artı sembolüne basarak hazır videolardan birini seçebilir veya yeni video çekerek bu videoyu paylaşabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)