Dekoratif Ayna Tasarımları

Metin Bedir
0
Dekoratif Ayna Modelleri Nelerdir?


Dekoratif aynalar evlerde genellikle salonlarda ve oturma odaların da veya işyerlerinde özel davet alanlarında kullanılan dekor aynalardır. Aynı zaman da dekoratif ayna yatak odaların da tercih edilirler. Genellikle klasik ve modern mobilyalara uyumlu olarak tasarlanan aynalar vardır.  Aynı zaman da metalik çerçeveler ile tasarlanmış antika işlemeler ile donatılmış dekoratif aynalar da tercih edilen modellerdir. Aynalar modellerine göre sade ve tek renk yumuşak kesimli olmak üzere çeşitlere ayrılır. Genellikle evlerde boy aynası olarak da kullanım sağlanan aynalardır. Bu dekoratif aynalar duvara monte şekilde kullanılırlar. 


Dekoratif Ayna Modelleri Nelerdir?

Masa ayna modelleri de dekoratif ayna tasarımlarıdır. Bu modeller genellikle masaların üstünde komedinler de veya vitrinler de kullanılan tasarımlardır. Genellikle kadınlar tarafından makyaj veya boy aynası amacı ile tercih edilen modellerdir. Masa aynalarında çift taraflı olmak üzere büyüteç şeklinde fonksiyonlu dekoratif ayna tasarlanmıştır. En çok tercih edilen dekoratif aynalar da kompakt olarak tasarlanan aynalardır. 


Dekoratif Ayna Modelleri İçerikleri Nelerdir?

Bununla birlikte dekoratif aynalar da altın işlemeler yer alır. Bu modellerin ürün tipleri çinko alışımdan oluşur. Renkleri dış cephe olarak gold rengi ile işlenmiştir. Bu modeller evlerde makyaj aynası olarak kullanılabilir.  Ayrıca yatak odalarında ve evlerin diğer bölümlerinde yer kaplamayan herkese hitap eden ev aksesuarlarıdır.


Sizlerde evleriniz, ofisleriniz veya diğer alanlarınız da dekorasyon da kullanmak için dekoratif ayna modellerine https://www.madamecoco.com/aynalar/ linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)