Samsung, iPhone 12 Şarj Cihazından Kurtulmak İçin Apple ile Alay Eden Gönderiyi Sildi

Metin Bedir
0

 

Samsung, iPhone 12 Şarj Cihazından Kurtulmak İçin Apple ile Alay Eden Gönderiyi Sildi

Apple'ın kutu içindeki aksesuarlardan kurtulduğu söylentilerinin ardından Cupertino devi , şarj cihazını iPhone 12 kutusundan çıkardı. Bu yüzden Apple'ın en büyük rakibi Samsung, bu fırsatı en iyi yaptığı şeyi yapmak için kullandı: hamlesi için sosyal medyada Apple ile dalga geçmek. Ancak yakın zamanda silinen bir Facebook gönderisi, Samsung'un Apple'ın izinden gideceğini ve yaklaşan Galaxy S21 serisine bir şarj cihazı içermeyeceğini gösteriyor .


Dolayısıyla, farkında değilseniz, Samsung, Apple'ın aksesuarı kutularından çıkardığını duyurmasının hemen ardından resmi Facebook sayfasında bir güç adaptörünün resmini paylaştı . Sonrası belirtti senin #Galaxy aradığınız ne veriyor”. Şarj cihazı olarak en temel olandan en iyi kamera, pil, performans, bellek ve hatta bir akıllı telefondaki 120Hz ekrana kadar ” .


Dahası, güç adaptörünün resminde “Galaksinizle birlikte var” yazısı vardı. Hemen aşağıdan gönderinin ekran görüntüsüne göz atabilirsiniz.


Resim: iMore | Yoluyla: BGR
Resim: iMore |  BGR

Biz doğru hareket Şimdi, Galaxy S21 akıllı telefonlar piyasaya , Samsung sessizce kendi Facebook sayfasından yazı kaldırdığı . Dolayısıyla, gönderiyi şimdi kontrol etmeye giderseniz , Facebook'tan "içerik mevcut değil" mesajını alırsınız. Bu nedenle, bu hareket, Samsung'un Apple'ın ayak izlerini takip etmesi ve güç adaptörünü kutularından çıkarması hakkındaki raporlara ve söylentilere inanmamıza neden oluyor .


Koreli şirket, Apple kulaklık jakını akıllı telefonlarından çıkardığında aynı şeyi yaptığı için bu şaşırtıcı bile değil . Önce sosyal medyada Apple ile alay ettiler, ardından jakı cihazlarından çıkardılar. Yani, bu tipik bir Samsung hareketidir: Apple ile alay edin ve sonra onları pervasızca kopyalayın. GG Samsung, GG!

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)