Netflix Johnny Depp filmlerini sildi

Metin Bedir
0

Netflix'in Amerika hizmetinden Johnny Depp'in yer aldığı tüm filmler silindi. Resmi bir açıklama yok. Netflix'in Johnny Depp'e yönelik aile içi şiddet iddiaları nedeniyle bu kararı verdiği düşünülüyor.


Netflix'in Amerika hizmetinden Johnny Depp'in yer aldığı tüm filmler silindi. Resmi bir açıklama yok. Netflix'in Johnny Depp'e yönelik aile içi şiddet iddiaları nedeniyle bu kararı verdiği düşünülüyor.

10 kişiye sorduk: Netflix, Johnny Depp'in yer aldığı tüm filmleri sildi. Bunun hakkında ne düşünüyorsun?

Son aylarda Johnny Depp skandallarla gündeme geldi. Netflix, Geek Buzz tarafından bildirildiği üzere bugün Johnny Depp'e karşı tavır aldı.

Netflix, Birleşik Devletler hizmeti için Johnny Depp filmlerini sildi. Johnny Depp filmlerine başka konumlardan erişilebilir. Ancak önümüzdeki saatlerde ne olacağını bilmiyoruz.

Resmi Açıklama Yok

Johnny Depp'in yer aldığı tüm filmler, resmi bir açıklama veya açıklama yapılmadan Amerikan yayın hizmeti Netflix şubesinin kütüphanesinden kaldırıldı.

İngiliz tabloid The Sun, aktrisi eski karısı aktris Amber Heard'a karşı aile içi şiddet uygulamakla suçladı. Depp iftira davası açmaya çalıştı, ancak İngiliz mahkemesi magazin gazetesinin yanında yer aldı ve Depp'i 840.000 dolar ödemeye zorladı.

Netflix Johnny Depp filmlerini sildi - İnsanlar Ne Düşünüyor?

Netflix'in Amerikan hizmetinden Johnny Depp'in yer aldığı tüm filmler silindi. Resmi bir açıklama yok. Netflix'in Johnny Depp'e yönelik aile içi şiddet iddiaları nedeniyle bu kararı verdiği düşünülüyor. Rastgele 10 kişiye bu haber hakkında ne düşündüklerini sorduk.

Ben buna karşıyım. Johnny Depp'i destekliyorum.

Üzgünüz, iddialar doğru.

Netflix'in kurumsal politikasını memnuniyetle karşılıyoruz, ancak orada bazı işlerin tanımlandığını ve bazı politikaların onlara karşı bu tür kasetleri olan birçok kişi var neden sadece john depp'i hedef almalı?

Ne yazık ki, onsuz suçlu olduğu kanıtlanmış bu tür eylemler

Bu iyi bir karar!

Bütün bunlar Depp'in iyi bir oyuncu olduğunu değiştirmiyor.

Ne yazık ki, Netflix mahkemede ise gerçek kararı beklemek zorunda

Bence bu yapılacak doğru bir şey değil

Bence oynadığı rolden kurtulamadı. Bu durum onu ​​bitirdi. Şiddete eğilimli hale gelmiş olabilir.

Netflix'in yaptığı benim için doğru değil. Bir oyuncunun skandalları yüzünden tüm filmi kaldırmak çok saçma.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)