Zahmetsizce Porselen Cilt Nasıl Elde Edilir

Metin Bedir
0

 Kore cilt bakımı tüm dünyada popülerdir ve "cam dokulu" ciltleri bizi asla şaşırtmaz. Koreliler cilt bakımını başka bir seviyeye taşıdı! Işıltılı ve nemli dokusuyla cam derileri, güzellik dünyasına heyecan kattı. Gözeneksiz cildi mükemmel olarak görüyoruz ve Kore cilt bakımı bu tür bir doku elde etmenin iyi bir yolu gibi görünüyor. Her cilt bakımı bağımlısı, çoğu Koreli kadının sahip olduğu porselen cildi çoğaltmak için Kore cilt bakımını stokluyor. Aslında sağlıklı bir cilt bakımı rutini uygulayarak porselen bir yüz elde etmek hiç de zor değil. Ancak çok fazla denememenizi ve güzelliğinizi kucaklamamanızı ve porselen yüz elde etmek için cilt bakımı rutininize doğal maddeler eklemenizi öneririz. Bu yazıda, kusursuz bir cilt elde etmek için bazı etkili güzellik ipuçlarını listeliyoruz.


1. Cildinizi güneşin sert ışınlarından koruyun: 

Bunu unutmayın, güneş cildinizin en büyük düşmanıdır, güneş kremi olmadan cildinize girmeyin. Zararlı UVA ve UVB ışınları size sadece güneş yanığı vermekle kalmaz, erken yaşlanmayı hızlandırabilir, hiperpigmentasyona neden olabilir ve koyu lekelere neden olabilir. Güneşin cildinize zarar vermesini önlemek için, cildinizi korumak için en az SPF 30 ve PA +++ korumalı geniş spektrumlu bir güneş kremi kullanın ve güneşte çok uzun süre dışarıda kalıyorsanız her iki saatte bir yeniden uygulayın. Ayrıca aşırı güneşe maruz kalmaktan kaçının, şapka giyin, tam kollu giysiler giyin ve dışarı çıkarken yüzünüzü fularla kapatın.


2. Cilt tipinize uygun iyi ve nazik bir temizleyici bulun: 

Çoğu kadın ciltte yanlış ürünler kullanır. Bu hatayı yapmayı bırakın, etiketleri okumaya başlayın ve cilt tipinize uygun ürünleri seçin. Örneğin, yağlı bir cildiniz varsa kremsi bir temizleyici size uymaz. Cildinizi temiz tutmak için her sabah ve gece nazik bir temizleyici kullanın. Cildinizdeki nemi çekebileceğinden yüzünüzü sık sık yıkamaktan kaçının.


3. Uygun bir cilt bakımı rutini izleyin :

 Önce temizlik, ardından tonlama, serum ve ardından nemlendirici ve ardından güneş kremi ile başlayın. Üstüne makyajını yapabilirsin. Cilt bakım ürünlerini yanlış bir şekilde katlarsanız, hiçbir ürünün faydasını göremezsiniz. Bu, yüz cildinizi güzelleştirmenin en doğru yoludur.


4. İyi cilt bakım ürünlerine yatırım yapın :

 Cilt bakım ürünleri söz konusu olduğunda cildinize asla şans vermeyin. Tanınmış markaların kaliteli ürünlerini ve içlerinde zararlı kimyasallar olmadan kullanın. Cildinizi şımartırsanız, kesinlikle gülümsemeniz için sebepler verecektir.


5. Günde iki kez CTM rutinini uygulayın :

 Günde iki kez temizleme-tonlama-nemlendirme rutini uygulayın - makyajı çıkardıktan sonra sabah ve yatma saatinde. İyi bir gece kremine de yatırım yapın, böylece gece uyurken cildinizi tazeler ve onarır, böylece esnek ve güzel bir cilde uyanabilirsiniz.


6. Gece makyajın her parçasını çıkarın ve temiz bir yüzle uyuyun :

 Makyaj cildinizi mahvedebilir mi? Evet, bir gecede bırakırsan yapabilir. Makyajın üzerindeyken uyursan gözenekleri tıkar ve cilde zarar verir. Makyajla uyumak büyük bir günahtır. Her makyaj izini çıkarmak için geceleri iyi bir makyaj temizleyici kullanın.


7. Yüz maskeleri kullanın :

 Tıpkı alışveriş, film, gezilerle kendinizi şımarttığınız gibi cildinizin de her hafta TLC'ye ihtiyacı var! Cildinizi gençleştirmek için çarşaf maskeleri veya ev yapımı yüz maskeleri kullanabilirsiniz.


8. Bol su için :

Bu her süper modelin sırrıdır! Hepsi suyu sever! Toksinleri vücuttan atmak için yeterli suya ihtiyacımız var. Diğer herhangi bir organ gibi, cilt de zararlı toksinleri atmak için büyük ölçüde suya bağımlıdır. Su içmek cildin bu zararlı toksinlerden kurtulmasına yardımcı olur, ayrıca cildin içerden nemlenmesini sağlar, ayrıca daha iyi bir vücuda, tırnaklara ve saçlara sahip olursunuz! Ayrıca daha iyi görünen bir cilt için bol bol taze meyve ve sebze yiyin.


9. Elinizi yüzünüzden uzak tutun:

 Parmaklarınızla yüzünüze dokunmaktan kaçının. Yüzünüze dokunmak, yüzünüzün yağlanmasına ve ayrıca yüzünüze bakteri aktarmasına neden olur. Sivilcelere dokunmaktan, sıkmaktan kaçının.


10. Asgari makyaj kullanın :

 Makyaja karşı hiçbir şeyimiz yok ve kişisel olarak makyajı seviyoruz ama çok fazla makyaj yapmak cildi tahriş edebilir ve akne hormonal dengesizliğine ve hatta erken yaşlanmaya neden olabilir. Örneğin, günlük olarak ağır fondöten kullanmak yerine BB krem ​​kullanın.


11. Yağla Temizlemeyi Deneyin:

 Cildin doğal yağlarını ve nemini sıyırmadan cildi derinlemesine temizlemek, gözeneklere göre gözenekleri açmak, yağ temizlemenin arkasındaki fikirdir. Burada "Evde Yağ Temizliğini" nasıl yapabileceğinize dair ayrıntılı bir yazımız var.


12. Glikolik Asitle Cildi Nazikçe Peeling:

 En popüler AHA'lardan (alfa hidroksi asitler) biri olan glikolik asit, aşınmalara neden olmadan pul pul döküldüğü, pürüzlü cildi pürüzsüzleştirdiği ve aynı zamanda cilt tonunu aydınlattığı için çok görevli bir cilt bakımı bileşenidir. Bununla birlikte, glikolik asidin sadece akneye yatkın ciltler için olduğu konusunda bir yanlış anlama var ve bu doğru değil çünkü cilt tipiniz ne olursa olsun pürüzsüz bir doku korumaya yardımcı oluyor. Cildin dokusunu rafine etmekten melazma ve hiperpigmentasyonu azaltmaya kadar glikolik asit her şeyi yapabilir ve glikolik asitle ilgili iyi olan şey, hemen hemen hiç yan etkisinin olmamasıdır (başlangıçta karıncalanma ve hafif tahriş bildirilmiştir), ancak hidrokinonun aksine, yapar uzun süreli kullanımla cildinizi mahvetmeyin. İşte kontrol edebileceğiniz En İyi Glikolik Asit Bazlı Serumların bir listesi .


13. Göz Kremi'ni unutmayın:

 Göz çevresindeki ince çizgiler ve kırışıklıklardan kaçınmak ve o bölgenin pürüzsüz ve ışıltılı kalmasını istiyorsanız mutlaka göz kremi kullanmanız gerekir. Daha parlak ve genç görünen göz için hem gündüz hem de gece göz kremi uygulanmalıdır. İşte bu iyi Göz Kremler bazılarının listesi pürüzsüz göz çevresi için.


14. Hyaluronik Asit Cilt Bakımı Rutini Dahil Edin:

 Hyaluronik asit, cildimizin taze ve genç görünmesini sağlamada önemli bir rol oynar. Hyaluronik asit (HA) cildimizdeki suyu tutmak için en iyi bileşendir ve cildin pürüzsüzlüğünü ve yumuşaklığını artırır. Hyaluronik asit mükemmel bir nemlendirici görevi görür ve yetişkin cildine daha taze, daha genç ve esnek bir görünüm verir. Yaşlandıkça, vücudumuz hyaluronik asit üretimini büyük ölçüde azaltarak kırışıklıklara, kaz ayaklarına ve diğer yaşlanma sorunlarına yol açar. Kirlilik, sert cilt bakımı, yaşlanma ve yanlış ürünler ciltteki hyaluronik asit seviyesini azaltabilir, bu nedenle onu yenilemek önemlidir, bu nedenle hyaluronik asit bazlı merhemler ve kremler arayın. Önerilerimiz Hyalugel ve bu 9 Hyaluronik Asit Serumu olacaktır .

Umarım bu makale parlayan güzel bir cilde kavuşmanıza yardımcı olur, okuduğunuz için teşekkürler!

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)