Windows ve Mac için Ücretsiz AceThinker Video Keeper Lisansı

Metin Bedir
0
En sevdiğiniz filmleri, dersleri ve diğer video dosyalarını çeşitli kaynaklardan yüksek kalitede indirebilen çok işlevli bir video düzenleyici arıyorsanız, artık AceThinker Video Keeper'ı tamamen ücretsiz olarak edinebilirsiniz. YouTube, Facebook vb. Herhangi bir videoyu hızla indirir ve dönüştürür.

Erişilebilir arayüz yeni başlayanlar için bile uygundur, özel beceriler gerektirmez. Aynı anda on iki klibe kadar işlem yapmanıza ve sistemi bir bütün olarak aşırı yüklemenize izin verir, çalışan diğer programların çalışmasını etkilemez. Oynatmak için ihtiyacınız olan formatları kolayca alabilirsiniz.

Windows ve Mac için Ücretsiz AceThinker Video Keeper Lisansı

Yerleşik bir tarayıcı içerir, doğrudan ekrandan kayıt yapmayı ve istenen açıda yakalamayı mümkün kılar.

Spor ve oyun yayınlarını ve daha fazlasını içeren canlı akışları doğrudan yardımcı programdan izleyebilirsiniz. URL üzerinden basit indirme işlemi, tüm kanalları indirme veya tek tek öğeleri seçme işlevi vardır. Müzik kliplerini resmi görüntüleme zahmetine girmeden oynatabilirsiniz ve en yüksek çözünürlükler mevcuttur - 4K ve 8K.

Ve tabii ki, video dosyasının kendisini değiştirmek için geniş bir liste var: kırpma, döndürme, kırpma, parlaklığı ayarlama ve daha fazlası.

İPhone, iPad ve Android dahil olmak üzere ihtiyacınız olan herhangi bir cihazda istediğiniz formatı alın ve video dosyalarını izleyin.

Ücretsiz AceThinker Video Keeper Lisansı Nasıl Alınır?

Resmi portal'dan programı indirin: https://www.acethinker.com/download-video



"Etkinleştir" menü bölümüne aşağıdaki lisans anahtarını girin: 
777B3-E451N-N40CJ-6CF48



Ek koşullar. 

  • Bir kullanıcı için bir yıl süreli kullanım.
  • Ticaret için değildir.
  • Promosyonun sonuna kadar ücretsiz güncellemeler.
  • E-posta support@acethinker.com ile teknik yardım vardır.

AceThinker Video Keeper , ücretsiz , ücretsiz lisans , Ücretsiz lisans AceThinker Video Keeper , ücretsiz program , ücretsiz , ücretsiz lisans , lisanslı program ücretsiz , lisans , program , dağıtım , indir , freebie
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)