V4 harika bir karanlık fantezi MMO deneyimi sunar

Metin Bedir
0

Play Store'da çok sayıda MMO var, bunlardan bazıları iyi ve hatta bazıları haftanın Android oyunu olarak öne çıkmaya başladı. Bu yüzden, birkaç ay önce V4 çıktığında, onu biraz döndürmeye karar verdim. Yaptığıma sevindim.


Oyun harika görünüyor, iyi oynuyor ve ana hikaye dahil yapacak çok şeyi var. Şimdiye kadar hikaye o kadar ilgi çekici değil ama ilerledikçe daha iyi hale geleceğini umuyorum. Karakter modelleri iyi yapılmış, çevresi harika görünüyor ve diğer oyunculara gösterebileceğiniz gösterişli öğeler var.



Karakter yaratıcısı ile başlıyorsunuz. Code Vein gibi bir düzeyde değil , ama kesinlikle kullanışlı. Ayrıca bir sınıf seçmeniz gerekecek. Gunslinger ile gittim çünkü oynamanın oldukça iyi ve eğlenceli olacağını düşündüm.


V4'te iki oyun modu vardır: otomatik ve manuel. İlki, oyun sizin için oynarken arkanıza yaslanıp rahatlayabileceğiniz anlamına gelir. Bunda yanlış bir şey yok, özellikle de MMO'lar çok sıkıcı olabileceğinden. Düzenli olarak yeni yetenekler kazanacaksınız, bu yüzden otomatik modu seviyorum çünkü karakterim düşmanları alt etmek için tüm becerilerini kullanacak.


V4 ile ilgili en kötü kısım diyalog ve ses oyunculuğu. Bence ikisi de oldukça kötü. Biri benimle her konuştuğunda utanıyorum ve diyaloğun kendisine fazla dikkat etmiyorum çünkü yazı çok iyi değil. Ses efektleri de istenen bir şeyi bırakır. Gunslinger'ımın ikili tabancaları ve tüfeği, düşmanlara tokat atıyormuş gibi ses çıkarmadan patlama yapmalı.


Gunslinger'ımın ikili tabancaları ve tüfeği, düşmanlara tokat atıyormuş gibi ses çıkarmadan patlama yapmalı.


Genel olarak, V4'ü seviyorum. Güzel görünüyor, iyi oynuyor ve birkaç saat dikkatimi çekiyor. Bildirim spam'inin durmasını dilerdim, ancak bununla başa çıkmak için yeterince kolay. OnePlus 6, Pixel 4 XL ve iPhone 8'de V4 oynadım ve hiçbir sorun yaşamadım.


Aksi takdirde, V4 tipik MMO ücretinizdir. İstatistiklerinizi belirleyen bir karakter seviyeniz, arttırmak için teçhizatı feda edebileceğiniz ek istatistikler için seviyeleriniz ve tamamlanması gereken çeşitli günlük görevler ve yetenekleriniz var. Göstermeniz için farklı binekler ve XP takviyeleri gibi ekstra bonuslar sunan çeşitli evcil hayvanlar var.


V4'ün bir MMO olarak çığır açtığını söyleyemem, ancak mobil ve ücretsiz oynanabilen bir Android oyunu olduğu için onu çok seviyorum . Yine de bu büyük bir oyun, bu yüzden hemen girebilmeniz için telefonunuzda veya tabletinizde yeterince yeriniz olduğundan emin olun.


Göreceğiniz çok miktarda UİSA var. Bu oyuna bir kuruş harcamadım, ancak oynaması ücretsiz bir oyundan bekleyebileceğiniz gibi oradalar.


V4 - Karanlık bir fantezi MMO

V4 harika görünen eğlenceli bir MMO'dur. Otomatik oynatma ve manuel oynatma özelliklerine sahiptir; birincisi, becerilerinizi etkili bir şekilde kullandığı için önerilir. Aralarından seçim yapabileceğiniz 6 sınıfınız ve keşfedilecek koca bir dünya var.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)