Aracınızı Korumak İçin En İyi Araba Örtüsü

Metin Bedir
0

Arabanız büyük bir yatırımdır. Bir araba örtüsü, onu tozdan, ağaç özünden, su lekelerinden, kuş pisliklerinden ve hatta güneşin ultraviyole ışınlarından korumaya yardımcı olur. Belirli koşullarda, arabanızı örtmek de küf ve pas oluşumunu önleyebilir. Tüm bunlar zamanla aracınızın dış cephesine zarar verebilir, durumunu bozabilir ve yeniden satış değerini düşürebilir.

Neden bir araba kapağına ihtiyacım var?

Arabanızı dışarıda üstü açık bir yere veya caddeye park ederseniz, görünümünü korumak için arabanıza daha sık bakmanız gerekecektir. İyi haber şu ki, bir araba kılıfı çoğu zaman kendi masrafını ödeyebilir ve aksi takdirde araba yıkamaya harcanabilecek zamandan ve paradan tasarruf sağlar.

Arabalarını garaj veya bina gibi kapalı bir alana park edenler için, bir araba örtüsü, havada doğal olarak oluşan toza karşı korumaya yine de yardımcı olabilir. Ayrıca, başıboş hayvanların yaygın bir yan ürünü olan ve açılan kapılar olan çizilmelere ve çizilmelere karşı koruma sağlayabilir.

Araç Kılıfınızı Nasıl Temizlersiniz


Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, araba örtüleri, aksi takdirde dış cephenizde birikecek istenmeyen döküntüleri biriktirecektir. Sadece görünüşünü korumak için er ya da geç yıkamak isteyeceksiniz. İyi haber şu ki, araba kılıfı yıkamak, arabanızı yıkamakla karşılaştırıldığında oldukça basittir.

Otomobilinizin kılıfını elle yıkamak için kılıfı aracınızın üzerine koyarak başlayın. Yüzeydeki kalıntıları temizlemek için suyla durulayın, bir kova suya hafif bir deterjan ekleyin ve kapağı bir süngerle yıkayın. Ardından, ters çevirip aynı adımları tekrarlayarak içini yıkayın. Bir gecede kuruması için kapağı asın ve işinize dönün.

Kılıfınızın derinlemesine temizlenmesi gerekiyorsa, onu ticari boyutta bir çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Hafif bir deterjan ekleyin, makineyi "hassas" olarak ayarlayın ve soğuk suyla yıkayın. Daha sonra, sabunun tamamının çıkarıldığından emin olmak için en az bir ekstra durulama döngüsü çalıştırmalısınız. Bu aynı zamanda örtüsünüzün suya direnme yeteneğini korumaya da yardımcı olacaktır.

Açıklanan Araba Örtüsü Türleri


Bir kapalı araba kapak bir garaj gibi kapalı, kapalı bir ortamda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Toza ve suya karşı harikadır ancak yağmurda sunacak çok şeyi yoktur. Ayrıca güneşin ultraviyole ışınlarına karşı herhangi bir koruma sağlamaz. Arabanız zamanının çoğunu park halinde geçiriyorsa, kapalı bir araba örtüsü çok mantıklıdır.

Dış mekan araba örtüsü ile aracınız doğal olarak dış etkenlere karşı koruma kazanır. Bir ağacın altına veya kuşlar için bir uçuş yoluna park ederseniz mükemmeldir. Ek olarak, bu kapaklar rüzgara dayanıklı ve tipik olarak ultraviyole ışınlarına dayanıklı malzemelerden yapılmıştır.

Aşırı hava koşullarının olduğu bir bölgede yaşıyorsanız, her türlü hava koşuluna uygun bir araba örtüsü gerekli olabilir. Genellikle suya, kire ve rüzgara karşı ek koruma sağlayan en az üç polipropilen film tabakası içerirler. Arabanız şiddetli yağmura, şiddetli rüzgara veya doluya maruz kalıyorsa, tüm hava koşullarına dayanıklı bir araba örtüsü düşünün.

En İyi Araba Örtüsü Seçimlerimiz

Çoğu Otomobil İçin En İyi Araba Örtüsü: AmazonBasics Araba Hava Durumu Kapağı

AmazonBasics Araba Hava Durumu Kapağı, kategorilerinin en iyileriyle rekabet eden yüksek kaliteli, uygun fiyatlı ürünler serisine katılıyor. Bu sedan tarzı araba örtüsü, açık havada depolama için mükemmeldir. Kompakt Volkswagen Jetta'dan tam boyutlu Lexus LS'ye çoğu sedan uyduran beş farklı boyutta gelir .

AmazonBasics Araba Hava Durumu Kapağı tüm kutularımızı kontrol eder. Çizilmelere karşı korumanın yanı sıra yağmuru ve karı tutmayacak şekilde tasarlanmıştır. Pek çok insan, araba kılıflarının dış yüzeylerini çizeceğinden endişeleniyor, ancak bu araba kaplaması, boyanızın girdapsız kalmasına yardımcı olan yumuşak bir yüzeye sahip.

AmazonBasics Car Weather Cover için kullanıcı yorumları olumlu. Birkaç gözden geçiren kişi, kapağın araçları için çok küçük olduğunu fark etti, bu nedenle arabanızın gerçek boyutundan bir beden büyük sipariş vermeyi düşünün. İşler planlandığı gibi gitmezse, bu teminatın AmazonBasics 1 yıllık sınırlı garantisiyle desteklendiğini bilerek içiniz rahat olabilir.


AmazonBasics Araba Hava Durumu Kapağı



En İyi Tüm Hava Koşullarına Dayanıklı Araba Örtüsü : Oxgord Yönetici Fırtınaya Dayanıklı Araba Örtüsü

Üretici tarafından0 su geçirmez olarak tanımlanan Oxgord Executive Fırtınaya Dayanıklı Araç Kılıfına güvenerek arabanızı en zorlu koşullarda koruyabilirsiniz. Ve diğer kazımımıza benzer bir şekilde, bu kapak, kompakttan ekstra büyüğe değişen dört farklı boyutta mevcuttur.

Birinci sınıf malzemelerden birinci sınıf bir ürün yapılmalıdır. Oxgord Executive Fırtınaya Dayanıklı Araba Örtüsü, beş kat bükülmüş polipropilen, bir mikro gözenekli film tabakası ve bir yumuşak pamuk tabakasından yapılmıştır. Bu, aracınızı bozulmamış durumda tutmak için çalışan yedi katman.

Oxgord Executive Fırtınaya Dayanıklı Araba Kapağı için kullanıcı yorumları bol ve olumlu. Birçoğu bu kapağı reklamı yapıldığı gibi ağır hizmet ve su geçirmez olarak tanımlıyor. Sert yapı kalitesine rağmen, bu kapağın takılması ve çıkarılması kolaydır.

Oxgord Yönetici Fırtınaya Dayanıklı Araba Örtüsü


En İyi Premium Araba Kapağı:
OEM veya Covercraft Noah Araba Kapağı

Çoğu üçüncü taraf araba kılıfı, birden çok marka ve modele uyacak şekilde tasarlanmıştır. Bununla birlikte, Honda , BMW ve Volkswagen gibi bazı otomobil üreticileri , arabanızın tam yılı, markası ve modeli için yapılmış kapaklar üretir. Bu özel araba kılıfları genellikle bir OEM aksesuarı olarak bulunur ve yerel bayinizden satın alınabilir.

Aracınız için bir OEM kapağı yoksa, sonraki en iyi seçenek Covercraft Noah Araba Kapağıdır. Covercraft'tan çevrimiçi olarak sipariş edildiğinde, kapağınız tam aracınıza uyacak şekilde özelleştirilecektir. Ayrıca su, toz ve ultraviyole ışınlarını dışarıda tutan dört katmanlı tüm hava koşullarına karşı koruma ile yapılmıştır.

Covercraft Noah Araba Örtüsü, diğer en iyi seçimlerimizden birkaç kat daha pahalıdır, ancak birçok kullanıcı yorumcu, ekstra maliyetin özel uyum ve olağanüstü koruma ile gerekçelendirildiğini düşünüyor. Gerçek otomotiv meraklıları için harika bir seçim.


Burada gösterilen her bir ürün, otomobil meraklılarından oluşan editör ekibimiz tarafından seçilir. Fiyatlar doğru olmasına ve ürünler yayın anında stokta bulunmasına rağmen, teklifler önceden haber verilmeksizin değiştirilebilir.
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)