Araç Kaplama Fiyatı - Maliyeti Belirleyen Faktörler

Metin Bedir
0
Araç Kaplama Fiyatları - Maliyeti Belirleyen Faktörler

Araba kılıflarının fiyatını hesaplamada birçok faktör vardır. Bununla birlikte, ürünün fiyatı ne olursa olsun, yeni bir boya işi için ödeme yapmak yerine bir araba örtüsü satın almak çok daha ucuza mal olacaktır.

Maliyeti belirleyen faktörler:


Bir araba kapağının ne kadara mal olacağını belirleyen faktör, malzemenin ne kadar ağır ve dayanıklı olduğudur. Ağır hizmet malzemeleri genellikle hafif olanlardan daha fazla paraya mal olur. Ancak, daha ucuz ürünlere göre arabanızı daha iyi koruyacak ve daha uzun ömürlü olacaklardır. Bir araba kaplamasının fiyatını belirleyebilecek bir diğer önemli faktör de kapağın araca oturmasıdır. Tipik araba örtüsü, özel aracınıza uyacak şekilde özel olarak yapılanlar kadar pahalı olmayacaktır.

Maliyet:


En ucuz araba kılıfı size 50 dolardan daha ucuza mal olacak. Bu tip ürün, çok hafif olan çok temel polyester-pamuk karışımı olacaktır. Bu size yeterli koruma sağlayacak olsa da, ağır hizmet tipi olanlar kadar dayanıklı değildir. Daha ağır polyester-pamuk karışımı malzemeler, çoğu otomobil meraklısının
kullanmayı tercih ettiği malzemelerdir. Yumuşaktırlar, ancak üstün koruma sağlarlar ve ucuz ürünlerden çok daha uzun ömürlüdürler. Bu markanın hazır kılıfları genellikle size 100 $ 'dan biraz daha pahalıya mal olacak ve özel yapım ürünler 150 ila 200 $' a mal olacak. En pahalı Lexus türleri kapaklar ağır hizmet tipi akrilikten yapılmış olanlardır. Bu malzeme son derece güçlü ve daha uzun ömürlüdür ve arabanıza güneşin zararlarından üstün koruma sağlar. Bu malzemeden yapılan hazır fit ürünler, 250 $ 'ın üzerinde olan özel fit ürünlerle 200 $' a kadar mal olabilir.

Yeni araba? Araç Örtüsü Dahil Tüm Temel Ürünleri Sıralayın


Arabalar dışarıda güvenli değildir. Arabalar dışarıda depolandıklarında, doğanın sert unsurlarının zararlarına maruz kalıyorlar. Bunlar arabalar için oldukça yıkıcı olabilir ve açıkçası; sadece riske değmez. Çok fazla şey ters gidebilir. Çok fazla para israf edilebilir. Çok fazla ağırlaşmaya neden olacak. Arabayı sokakta bırakırken, güneşin güçlü bakışları altında bırakılıyor. Bu, arabanın hem içi hem de dışı için zararlı olabilir. Otomobil güneşten aşırı ısındığında otomobilin iç işleyişi bozulur. Arabanın içi aşırı derecede ısınır ve havasız kalır, o kadar ki sürmek dayanılmaz hale gelir. 

Sürücünün parmaklarını direksiyon simidinde yakma riski bile olabilir. Arabanın dışında, güneşin ultraviyole ışınları arabanın yüzeyini eritecek ve arabanın sahip olduğu o parlaklığı ve parlaklığı ortadan kaldıracaktır. Yaraya daha fazla tuz eklemek için boya ağartılır ve renksiz hale gelir. Araba tam anlamıyla bir enkaz gibi görünüyor ve tamamen yıkanmış.

Hava güneşli değilse ve yağmur yağıyorsa, araba daha emin ellerde. Yağmur, boyayı yok eden yüksek seviyelerde asit içerir. Boya asitten ayrışacak ve aynı zamanda soyulmaya başlayacaktır. Bu, yağmurun arabaların dışına bıraktığı çirkin filigranların dışında. Bir süre sonra, arabanın gövde çalışması yağmurdan çürümeye ve paslanmaya bile başlayabilir. 

Kar, arabalar üzerinde yağmurla hemen hemen aynı etkiye sahiptir, sadece daha kötüdür. Karda, arabalar ve tüm bileşenleri donar. Bu, aracın fren sistemini içerir. Bununla ilgili sorun, donmuş frenlerin yeterince etkili olmamasıdır. Bu son derece tehlikelidir ve Allah korusun, ölümcül bir kazayla sonuçlanabilir. 

Hava sadece rüzgar esiyor gibi daha ılık görünse bile, araba hala güvenli değil. Sokaklarda bırakılan her şey rüzgarla süpürülür ve savrulur. Bu, o küçük taş parçalarının ve diğer çöplerin aniden havada uçtuğu ve bunu yaparken de yanlışlıkla arabaları çizecekleri ve çarpacakları anlamına gelir. Öyleyse hava nasıl olursa olsun, araba bir araba örtüsü ile korunmazsa, araba harap olacak ve eski ihtişamının gölgesi olacak. 

Bir araba örtüsü, çarpma dahil olmak üzere arabayı yukarıdakilerin hepsinden koruyabilir. Kapaklar, aracın kendisi üzerinde bir etki bırakmadan darbenin şokunu emer. Araba kapakları yatırıma değer. En azından pahalı değildirler ve aksi takdirde kapsamlı temizlik ve üstyapı onarımları için harcanması gerekecek paradan tasarruf edeceklerdir. Açılıp kapanmaları hızlı ve kolay olduğundan zamandan tasarruf sağlarlar. Doğal olarak, bir araba örtüsü ile,
Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)