Taplink Nedir? Ve Ne İçin Kullanılır?

Metin Bedir
0
Taplink Nedir? Ve Ne İçin Kullanılır?

Genel Bakış

Taplink, sosyal medya için lider bir ücretsiz yüksek dönüşümlü açılış sayfası oluşturucusudur. Profesyonel şablonlar, pazarlama eklentileri ve iş özelliklerinden oluşan kütüphanesi, insanların kodlama veya tasarım becerileri olmadan modern açılış sayfaları oluşturmasına olanak tanır.


Taplink Nedir?

Taplink, sosyal medya profilleri için açılış sayfaları oluşturmaya yönelik popüler hizmetlerden biridir. İçerik bloklarını ve özelleştirme seçeneklerini kullanarak, insanlar ihtiyaçlarına uygun çeşitli açılış sayfaları oluşturabilir.


Açılış sayfası oluşturma sürecini daha kolay ve daha az zaman alıcı hale getirmek için Taplink, kullanıcılarına 300'den fazla tasarım teması ve demo içerikli 60'tan fazla profesyonel şablondan oluşan bir kütüphane sunar. Bu kütüphane ve Taplink'in arayüzünün dünyadaki en popüler 15 dile çevrilmiş olması, herkesin kendi sayfasını kolayca oluşturabilmesine olanak sağlar.


Taplink Ne İçin Kullanılır?

2017'de piyasaya sürüldüğünde, insanlar Taplink'i yalnızca sosyal medya için bir websayfası olarak kullandılar, ancak şimdi Taplink dijital kartvizitler, portföyler ve hatta güçlü bir yüksek dönüşümlü açılış sayfası oluşturmak için de kullanılıyor.


Taplink Ne İçin Kullanılır?

Taplink özellikle şunlar için kullanışlıdır:


  • Çalışmalarını sergilemek ve dijital sanat eserlerini doğrudan sayfalarında satmak için Taplink'i kullanan sanatçılar.
  • Taplink'i takipçilerinin tüm çeşitli içeriklerini ve sosyal medya profillerini bulabilecekleri tek bir sayfa olarak kullanan influencerlar.
  • Taplink'i en iyi projelerini sergilemek, hizmetlerini satmak ve müşterilerle iletişim bilgilerini paylaşmak için kullanan serbest çalışanlar.
  • Ürünlerini tanıtmak, ürünlerini kesinti ücreti olmadan satmak ve olumlu yorumları paylaşmak için Taplink'i kullanan girişimciler ve markalar.
  • Ve Taplink'i kişisel, kariyer veya kamusal ihtiyaçları için sayfalar oluşturmak için kullanan herkes.

Taplink Ücretsiz mi?

Taplink'in ücretsiz bir versiyonu vardır. Bu ücretsiz versiyon, kullanıcıların önceden tasarlanmış temaları kullanarak sosyal medya hesapları için bir websayfası oluşturmalarına olanak tanıyor. Ancak sadece linklere izin veren çoğu benzer araçların aksine, Taplink'in ücretsiz versiyonu, ziyaretçilerin katılımını artırmak ve içeriği, işletmeyi veya kendilerini tanımlamak için kullanıcılarının Metin, Kartlar ve SSS blokları eklemelerine de olanak tanır.


Taplink Ücretsiz mi?

Taplink’in ayrıca Pro ve Business planlarıda vardır.

Pro planın aylık ücreti 100 Tl’dir ve Pro plan çevrimiçi içerik oluşturucular ve influencerlar için idealdir. Profesyonel şablonlar, özel tasarım seçenekleri ve resim, video ya da müzik ekleme olanağı sayesinde Pro kullanıcılar sayfalarını her yönüyle kişiselleştirebilir ve medya içeriklerini kolayca paylaşabilirler.


Business planının aylık ücreti 200 Tl’dir, bu plan girişimcilerin ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu her şeye sahiptir. Opt-in formları, otomatik e-postalar, para kazanma araçları, yerleşik CRM sistemi, popüler pazarlama ve analitik eklentiler, Business kullanıcılarının içeriklerinden para kazanmalarına ve çevrimiçi ürün satmalarına olanak tanır.


Taplink Nasıl Oluşturulur?

Taplink sayfanızı oluşturmak için yapmanız gerekenler:

1. Taplink hesabınızı oluşturun. Bir e-posta adresi kullanabilir veya Google, Apple ya da Facebook üzerinden kaydolabilirsiniz.
Taplink Nasıl Oluşturulur?
2. Size en uygun abonelik planını seçin.
3. Önceden tasarlanmış bir şablon seçin ya da sıfırdan oluşturmaya başlayın.
4. Gerekirse sayfanızın içeriğini ve tasarımını kişiselleştirin.
5. Sayfanızı yapılandırdıktan sonra, sayfanızın yayınlanması için alan adınızı ve özgün bir kullanıcı adı seçin
Ve işte bu kadar! Artık sayfanız yayında ve sosyal ağlarınızda sayfanızı paylaşmaya başlayabilirsiniz.

Sık Sorulan Sorular (SSS)

Neden birçok içerik üreticisi Taplink kullanıyor?

Taplink son derece içerik oluşturucu dostu bir uygulamadır. Afiş ve resim karusellerinden video ve müziğe kadar 19 içerik bloğunun tamamı, içerik oluşturucuların hangi alanda olurlarsa olsunlar içeriklerini paylaşmalarına yardımcı olur. Ödeme alma ve dijital ürün satma gibi para kazanma araçları da içerik oluşturucuların hünerlerinden para kazanmalarına olanak sağlıyor.


İnsanlar Taplink hakkında neler söylüyor?

Genel değerlendirmelere bakılırsa, çoğu kullanıcı şu ana kadar Taplinkin hizmetini övüyor. Taplink, Appsumo'da 4,9/5 ve Trustpilot'ta 4,7/5 puan aldı. ProductHunt'ta Taplink "#Günün 3. Ürünü" ve "#Haftanın 3. Ürünü" ödüllerini ve 4.7/5 puan aldı.


Taplink’te dijital ürünler satabilir miyim?

Evet, Taplink'in bunları satmak için özel bir Dijital Ürünler bloğu vardır. Bu özelliği kullanarak tüm süreci otomatikleştirebilirsiniz. Ürünlerinizi Taplink'e yüklemeniz (veya bağlantı eklemeniz), ürün bilgilerini ve fiyatını girmeniz ve bazı ödeme sağlayıcılarını bağlamanız yeterlidir. Her ödemenin tahsil edilmesinden (Taplink bu işlem için ücret talep etmez) ürünlerin müşterilere teslim edilmesine kadar her şey otomatik olarak yapılacaktır.


Taplink’i kullanmak için programlama bilmem gerekir mi?

Hayır, Taplink, insanların önceden oluşturulmuş içerik bloklarını kullanarak web sitelerini oluşturmalarına olanak tanıyan bir sürükle ve bırak ilkesine dayanmaktadır.


Taplink hangi dillere çevrilmektedir?

Taplink Türkçe, Azerice, Brezilya dili, Çince, İngilizce, Fransızca, Almanca, Hintçe, Endonezya dili, İtalyanca, Japonca, Meksika dili, Portekizce, Rusça ve İspanyolca dillerine çevrilmiştir.


Taplink.cc nedir?

Taplink’in 3 tane alan adı vardır:


  • taplink.at
  • taplink.cc
  • taplink.ws


taplink.at Taplink sayfalarınıza giriş yapmak, oluşturmak ve düzenlemek için kullanılır.


taplink.cc and taplink.ws yayınlanan Taplink sayfaları için kullanılır. Her Taplink kullanıcısı, Taplink sayfaları için ücretsiz bir taplink.cc/taplink.ws alan adı seçebilir. Ücretli kullanıcılarda kendi alan adlarını sayfalarına bağlayabilirler.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)