Nissan Qashqai 2012

Metin Bedir
0
Nissan Qashqai 2012 Yorumları

Aile odaklı arabaları konusunda başarıyı Qashqai ile yakalayan Nissan yenilikçi 2012 modeliyle göz alıyor. Yeni nesil Qashqai 4X4 arabaların yüksekliğine getirilen sürüş pozisyonuyla diğer modellerine göre daha estetik bir görünüme kavuşmuş.


Qashqai; +2 özellikli yedi koltuk, iki litrelik dizel motor, otomatik şanzıman, dört-çekişli özellikleriyle birlikte geliyor. Ancak, yeni görünümlü Qashqai, küçük bir 4×4 havasını veriyor.


Genel yorumlara göre rakip firmalara nazaran 2012 Model Qashqai daha fazla stil sahibi. Lakin güzellik, tarz ve stil göreceli kavramlardır. Direksiyonu hafif ve hassas olarak geliştirilen araba performans konusunda da geri kalmıyor.


Panoramik cam tavan, Qashqai’ye dışardan ve içerden hoş bir görünüm kazandırmaktadır. Qashqai geniş ailelere göre tasarlanmış hacmi ve büyüklüğü ile yolculukları konforlu hale getiriyor.


Qashqai 2012, EuroNCAP’dan çarpışma güvenliği konusunda yapılan değerlendirme sonucu beş yıldız almıştır. Nissan çevre dostu yeni motoru ile doğayla arasında antlaşma yapmış gibi. Ortalama yakıt tüketimi, bu büyüklükte bir araç için olağanüstü tasarruf yeteneğine sahiptir. 10mpg içinde almak kolay bulundu.


  • Motor: 1.6 L dört silindirli turbo dizel
  • Şanzıman: altı-ileri manuel, önden çekişli
  • Rakipler: Kia Sportage, Honda CR-V, Toyota RAV4
  • Azami Hız: 118mph
  • Güç: 128bhp 4,000 rpm

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)