Apple, Mart ayı sonunda M3 çipli yeni iPad Air, iPad Pro ve MacBook Air'i piyasaya sürecek

Metin Bedir
0
Apple, Mart ayı sonunda M3 çipli yeni iPad Air, iPad Pro ve MacBook Air'i piyasaya sürecek

Apple'ın M3 MacBook Air, yeni iPad Pro ve iPad Air modellerini Mart ayının sonunda tanıtması bekleniyor. Bloomberg'in Mark Gurman'ın Power On bülteninde belirttiğine göre, bu yeni cihazların tanıtımı ile ilgili beklentiler mevcut. Yeni iPad Pro ve iPad Air modellerinin iki farklı ekran boyutunda sunulması ve M3 MacBook Air'ın da bu etkinlikte duyurulması bekleniyor. Bu cihazların tanıtımı ile Apple, teknoloji severler arasında büyük bir heyecan yaratmayı umuyor.


MacBook Air'in 13 inç ve 15 inç versiyonlarıyla piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dizüstü bilgisayar, Apple'ın en yeni nesil M3 işlemcileri (M3, M3 Pro ve M3 Max dahil) tarafından desteklenecek. Öte yandan son model iPad Air de ilk kez iki farklı versiyonla gelecek. 12,9 inçlik model yakın zamanda sızdırılan CAD görsellerinde fark edildi.


iPad Air M2 yonga setine geçecek. Söylentilere göre Apple'ın iPad Pro'su OLED ekrana sahip olacak ve 13 inç ve 11 inç versiyonlarıyla gelebilir. MacBook Air'e benzer şekilde, yakında çıkacak 2024 iPad Pro da bir M3 işlemciye sahip olabilir.


Apple M3 İşlemcisi

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)