Stormgate'in Açık Betası 5 Şubat'ta Başlıyor!

Metin Bedir
0

Stormgate'in Açık Betası 5 Şubat'ta Başlıyor!

Stormgate, Frost Giant Studios tarafından geliştirilen ve büyük bir merakla beklenen yeni bir gerçek zamanlı strateji oyunudur. Oyunun açık betası ile ilgili son gelişmeler, oyunun Steam Next Fest kapsamında 2024 Şubat 5-12 tarihleri arasında herkese açık bir şekilde oynanabilir olacağını gösteriyor.


Betaya katılmak için Buradan Steam'e kaydolmanız yeterli olacaktır.


Bu dönemde, oyunun 1v1 ve 3 oyunculu kooperatif vs AI modlarına erişim sağlanacak. Bu, oyunun geniş kitleler tarafından denenebilmesi için sunulan ilk fırsat olacak, ancak oyun daha önce 2023 yazından itibaren sınırlı sayıda kişiye kapalı beta olarak sunulmuştu.


Ayrıca, Stormgate'in Erken Erişim sürümünün 2024 Yazında başlaması bekleniyor. Erken Erişim sürecinde, bir Steam hesabına sahip olan herkes oyunu ücretsiz olarak oynayabilecek, geliştiriciler ise yeni içerikler eklemeye, yeni özellikler sunmaya ve genel deneyimi iyileştirmeye devam edecek.


Stormgate Açık Beta


Stormgate, Frost Giant Studios'un RTS türündeki uzmanlığını yansıtan bir oyun olarak, komuta ve fethet, StarCraft 2, Warcraft 3 gibi türün en iyi örneklerinden ilham alıyor. Oyunun açık betası ve erken erişim sürümü, oyunun hayranları ve RTS severler için büyük bir heyecan kaynağı olacak gibi görünüyor.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)