Realme 12 Pro+: Şeffaf Tasarımıyla Teknoloji Tutkunlarını Heyecanlandıran Yenilik

Metin Bedir
0

Realme 12 Pro+: Şeffaf Tasarımıyla Teknoloji Tutkunlarını Heyecanlandıran Yenilik

Realme 12 Pro+ modelinin, şeffaf bir arka panele sahip olacağı ve bu özelliği ile dikkat çekici bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Bu modelin, Realme'nin Avrupa CEO'su Francis Wong tarafından sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşımla ortaya çıktığı belirtiliyor. Şeffaf kasa tasarımı, telefonun dahili bileşenlerinin görülebilmesine olanak tanıyor ve bu da onu teknoloji meraklıları için daha cazip hale getirebilir.


Realme 12 Pro+ modelinin, Snapdragon 7s Gen 2 SoC ile güçlendirildiği, 6,7 inç full-HD+ OLED ekran ve 120 Hz'e kadar yenileme hızına sahip olduğu belirtiliyor. Ayrıca, 67W SuperVOOC şarj desteğine sahip 5.000mAh bataryası ile dikkat çekiyor.


Telefonun üçlü arka kamera ünitesi, optik görüntü sabitlemeli (OIS) 50 megapiksel birincil sensör, OIS ve 3x optik yakınlaştırmalı 64 megapiksel sensör, ve ultra geniş açılı 8 megapiksel sensörden oluşuyor. Ön kamera ise 32 megapiksel sensöre sahiptir.


Bu modelin Hindistan'da Navigator Bej, Denizaltı Mavisi ve Explorer Kırmızı gibi renk seçenekleriyle sunulması planlanıyor ve fiyatlandırma yapısının da farklı depolama seçeneklerine göre değişiklik göstermesi bekleniyor.



Realme'nin bu özel versiyonunu sınırlı sayıda üretmesi bekleniyor ve şirketin Avrupa CEO'su, bu modelin ilk olarak hangi pazarda piyasaya sürüleceği konusunda öneriler istiyor.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)