Google Chrome VPN Nasıl Kurulur?

Metin Bedir
0
Google Chrome VPN Nasıl Kurulur?

Google Chrome, dünya üzerinde en çok kullanılan ve popüler olan bir internet tarayıcı yazılımıdır. Hızı ve içerdiği özellikler ile birlikte kullanıcılarını sevindiren bu tarayıcı bildiğiniz üzere chrome eklentiler adı altında bir araç sistemine sahiptir.


Bu eklentiler bölümünde tarayıcınızı hem özelleştirebileceğiniz araçlar hem de tarayıcınızı hız, performans gibi durumlarda farklılaştırabileceğiniz araçlar bulunmaktadır.


Bu yazımızda sizlere chrome vpn nasıl kurulur sorusuna cevap vermek için basit adımlarda vpn kurma işlemini göstereceğim ki umarım faydalı bir bilgi olacaktır. Dilerseniz derhal konumuza geçerek bizleri hangi adımların beklediğine göz atarak kendi bilgisayarlarınızda kurulum işlemlerine başlayabilirsiniz.


Chrome Hotspot Shield Free VPN Eklentisi

Chrome üzerinde bir sürü vpn eklentisi bulunmaktadır fakat sizler için paylaştığımız hotspot shield aralarında en iyi ve en popüler vpn araçlarından bir tanesidir. Özellikle kullanım ve hız açısından ele aldığımızda gayet güzel bir vpn aracı olduğunu sizlerde kullandığınızda göreceksinizdir.


Genel olarak eklenti mağazasında birden fazla vpn eklentisi olduğunu göreceksinizdir fakat birçoğu işe yaramamakla birlikte açılmıyor bile, bu yüzden bizlerin tavsiyesindeki vpn aracını kullanmanızı tavsiye etmekteyiz.


Google Chrome Hotspot Shield eklentisi ücretsiz olmakla birlikte konum seçebilme özelliğini de bazı ülkelerde izin vermektedir. 2 Milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşan bu vpn aracının dilerseniz kurulum işlemine geçerek bizleri hangi adımların beklediğine kolayca göz atabiliriz.


Hotspot Shield Free VPN Nasıl Kurulur ?

Kurulum adımları son derece basit bir işlemdir ki ihtiyacınız olan tek şey chrome tarayıcınızın güncel olmasıdır. Dilerseniz lafı uzatmadan direk işlemlerimize geçebiliriz ki bu sayede sizlerde kurulum için adımları takip edebilirsiniz.


  • İlk olarak Chrome tarayıcımızdan buradaki siteye giriş yapıyoruz.
  • Karşımıza çıkan ekrandan Chrome’a ekle butonuna tıklıyoruz ve gelen pencereden Uzantı Ekle seçeneğine tıklıyoruz.
Hotspot Shield VPN Google Eklentisi Extension İndir
  • Yaklaşık bir 5-10 saniye içerisinde kurulum gerçekleşecektir ve Sağ üst köşeden Hotspot VPN ikonuna tıklıyoruz.
  • Açılan pencereden Bağlanmak için tıklayın bölümüne tıklıyoruz ve bağlanmasını bekliyoruz.


Bu işlemleri eksiksiz olarak tamamladığınız taktirde artık chrome vpn kurma işleminiz başarılı olarak gerçekleşmiş olacaktır. Eğer vpn kapatmak isterseniz aynı bölümden ikona tıklayın ve durdur yazısına tıklayarak kapatmış olacaksınızdır. Eklenti gayet kolay bir kullanım sağlamaktadır ki tek bir tık ile hem bağlantı sağlayabilir hem de bağlantınızı kesebilmektesinizdir.


Sizlerde aşağıda bulunan yorum kısmına konu ile ilgili yorumlarınızı yazabilir ve kullandığınız farklı bir vpn aracı varsa bizlerle paylaşarak bilgi akışını sağlayabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)