Team Group, 24 ve 48 GB kapasiteli endüstriyel DDR5 modüllerini tanıttı

Metin Bedir
0

Team Group, 24 ve 48 GB kapasiteli endüstriyel DDR5 modüllerini tanıttı


Team Group, endüstriyel ve ticari sektörler için DDR5 RAM modüllerini duyurdu. Bunlar gömülü sistemli bilgisayarlar, çevresel bilgi işlem sistemleri, yüksek performanslı iş istasyonları, otomotiv bilgisayarları vb. olabilir.


Genellikle endüstriyel DDR5 belleğin modül başına 32 GB'a kadar kapasiteye sahip olduğu belirtilmektedir. Ancak bulut bilişim, Nesnelerin İnterneti, Yapay Zeka platformları ve Büyük Veri'nin gelişmesiyle birlikte DDR5'in kapasitesini artırma ihtiyacı artıyor.


Kurumsal segmentteki talebi karşılamak için Team Group, endüstriyel DDR5 ürünlerinin hacmini 48 GB'a çıkardı. Ayrıca müşterilere 24 GB kapasiteli çözümler sunulacak. Farklı türde uygulamaların devreye alınmasında daha fazla esneklik sağladıkları ve müşterilerin büyük veri işlemeyi, karmaşık modellemeyi ve analitik görevleri daha iyi halletmelerini sağladığı söyleniyor.


Tüm Team Group DDR5 endüstriyel bellekler, çeşitli sıcaklık koşullarında daha yüksek ve daha kararlı performans sağlayan patentli grafen soğutucularla donatılabilir. Yeni bellek, DDR5 ECC olmayan U/SO-DIMM, DDR5 ECC U/SO-DIMM ve DDR5 ECC R-DIMM olarak mevcuttur.


Kaynak: https://industrial.teamgroupinc.com/en/news-detail/industrial-ddr5/

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)