Rust Server Kiralama

Metin Bedir
0
Rust Server Kiralama

2013 yılında Facepunch studios tarafından yayınlanan Rust hayatta kalma oyunları arasında oldukça popüler hale gelmiştir. Oldukça büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan bu oyun büyük bir adada geçmektedir. Bu adada hayatta kalabilmek için çeşitli kaynaklar toplamalı, eşyalar üretmeli ve evinizi inşaa etmek için yola koyulmalısınız. Rust oyuncuların farklı şekillerde ev yapmasına olanak sağlar ve oyuncular kendi stratejilerine göre istedikleri gibi evlerini inşaa edebilirler. Rust, diğer oyuncularla mücadelenin yanı sıra açlık, susuzluk ve çevresel doğa faktörleri ile de mücadele etmeyi gerektirmektedir. Diğer oyuncuların evlerini yağmalamak bu oyunda mümkün olduğu için oyunun topluluk kısmı güçlüdür ve bir çok topluluk bulunmaktadır.
 

Bu oyunda her ne kadar resmi sunucularda oynayan çok sayıda oyuncu olsa da, oyuncular veya topluluklar tarafından oluşturulmuş sunucularda büyük ilgi görmektedir. Şunu da belirtelim ki bu oyunda solo, duo, trio olarak oynayabileceğiniz çeşitli sunucular da bulunmaktadır. Kısaca açıklamak gerekirse, solo sunucularda oyunu tek başınıza oynayabilirsiniz takım kurmak bu sunucularda yasaklanmıştır. Genellikle tek başına oynayan oyuncular bu sunucuları tercih etmektedir. Duo sunucularda en fazla iki kişi, trio sunucularda ise en fazla üç kişi oynayabilirsiniz. Bu sunucular oyunu tek başına veya bir kaç kişi ile oynayanlar için rekabeti dengede tutabilmek amacı ile kurulmuşlardır.


Oyuncular tarafından oluşturulan sunucularda çeşitli modlarda bulunmaktadır. Oyuncular offical veya diğer sunucuları tercih ederek farklı oyun stillerine göre beğendikleri modlarla oynayabilmektedirler. Hatta oyuncular isterlerse kendi sunucusunu kurmak için Rust server kiralama planlarını inceleyebilir ve kendilerine uygun olan planlardan birini tercih edebilirler. Oyuncular, hosting firmaları tarafından sağlanan Rust sunucu kiralama hizmeti ile çok kısa sürede kendi sunucularının sahibi de olabilirler.


Sonuç olarak, hayatta kalma oyunları arasında oldukça popüler olan bu oyunda ister kendi sunucunuzun sahibi olabilir, ister resmi sunucularda oynayabilir isterseniz de topluluklar veya diğer oyuncular tarafından oluşturulan sunucularda oynayarak yerinizi alabilirsiniz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)