The Settlers: New Allies 17 Şubat 2023'te PC için, daha sonra PS4, Xbox One, Switch ve Luna için çıkıyor

Metin Bedir
0
The Settlers: New Allies 17 Şubat 2023'te PC için, daha sonra PS4, Xbox One, Switch ve Luna için çıkıyor

Yayıncı Ubisoft ve geliştirici Ubisoft Blue Byte, The Settlers: New Allies'in 17 Şubat 2023'te PC için Epic Games Store ve Ubisoft Store üzerinden, ardından PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Luna için daha sonraki bir tarihte çıkacağını duyurdu.

İşte Ubisoft aracılığıyla oyuna genel bir bakış:

Hakkında

The Settlers: New Allies, derinlemesine birikim deneyimine ve gerçek zamanlı stratejik savaşlara sahip bir strateji oyunudur.

Ana Özellikler

  • Çarpıcı grafikler ve ayrıntılı animasyonlarla baştan sona tamamen yeniden tasarlandı.
  • Üç grup arasından seçim yapın: Elari, Maru ve Jorn. Her birinin benzersiz bir görünümü, oyun tarzı ve arka plan hikayesi vardır.
  • The Settlers dünyasında geçen hikayeye dayalı bir kampanyayı deneyimleyin veya özel Hardcore modunu ve ek zorluklarını deneyin.
  • Uzun süreli eğlence için diğer oyunculara veya yapay zekaya karşı heyecan verici çarpışma savaşlarında sekiz oyuncuya kadar çevrimiçi oynayın.

Oyun modları

Tek Oyunculu Harekât

Elari anavatanından kaçmak zorunda kalırken, yeni ve bilinmeyen bölgelere yerleşmek zorundadır. Bu yeni Yerleşimciler, yolculuklarında acımasız haydutların baskınından bu toprakların yeni kültürünün keşfedilmesine kadar pek çok zorlukla yüzleşmek zorunda kalacaklar.


Zorlu Mod

Oyuncular yeni senaryoları oynayabilecekleri için, çok çeşitli değiştiriciler ve koşullar yapay zekayı daha da zorlu bir rakip haline getirecek. En iyi oyuncuları tek başına veya arkadaşlarla teste tabi tutacak bu yeni modda uyum sağlama anahtarıdır.


Çatışma

Oyuncular, lansman sırasında mevcut olan 12 haritada tekliye karşı yapay zeka, kooperatife karşı yapay zeka ve sekiz oyuncuya karşı oyuncuyu deneyimleyebilecekler.


GELİŞTİRİCİ GÜNCELLEMESİ


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)