Selimiye Ziyaretçilerine Neler Vaat Ediyor?

Metin Bedir
0
Selimiye Ziyaretçilerine Neler Vaat Ediyor?

Yaz tatili arayışında olanların ilk tercihlerinden birisi de Marmaris! İnsanlar; Marmaris’te tatil yapmanın hayalini kuruyorlar. Marmaris; başlı başına bir tatil cennetidir. Burayı özel kılan detaylardan birisi de bünyesinde Selimiye’yi barındırması!


Selimiye; Ege Bölgesi’ndeki diğer tatil bölgelerine kıyasla daha az popüler! Bu durumun en büyük sebebi ise Selimiye’nin huzurlu ve bakir bir balıkçı köyü olması! Bir başka deyişle, Selimiye; bilhassa gece hayatı için Marmaris’e gelenlere hitap etmiyor. Ancak, siz de huzurlu, sakin ve kalabalık olmayan bir yerde tatil yapmak istiyorsanız yolunuz Selimiye’ye düşmeli! Selimiye otelleri de tatil için çok fazla para harcamak istemeyenler için ideal! Sonuç olarak, Selimiye; her yönüyle harika bir tatil seçeneği!

Selimiye’de Ne Yapılır?

Selimiye; birçok kişi göre gizli kalmış bir cennet! Ege turlarının önemli bir destinasyonu olması ile dikkat çekiyor. Bunun yanı sıra, diğer tatil bölgelerine göre herhangi bir bozulma yaşamamış olması da ciddi bir avantaj! Plaj seçenekleri; Marmaris’teki diğer yerlere kıyasla çok fazla değil! Ancak, plajlarının kalabalık olmamasından dolayı tercih edilebilecek bir yerdir.


Selimiye’de yapacağınız o kadar çok şey var ki… Her şeyden önce, Selimiye Sahili’ne adım atmalısınız. Selimiye kıyısında denize girdikten sonra biraz dinlenmek ve sahilde yürüyüş yapmak size çok iyi gelecek. Sahil şeridinin çok fazla uzun olmaması ciddi bir avantaj! Bu sayede, yürüyüşünüz sırasında çok fazla zorlanmazsınız. Bunun yanı sıra, Selimiye’ye geldiğiniz takdirde günübirlik olarak düzenlenen tekne turlarına katılabilirsiniz. Selimiye – Bozburun arasındaki koyları gezen tekne turlarına katıldığınız takdirde kendinizi tabiri caizse cennetteymiş gibi hissedeceksiniz.


Kızkumu Plajı; Selimiye’yi özel kılan detaylardan birisi! Bu plajın her bir detayına hayran kalacaksınız. Ancak, Kızkumu Plajı’nın diğer plajlara kıyasla farklı özelliklere sahip olduğunu ifade edebiliriz. Bilhassa yüzülecek değil de yürünecek bir plaj olması ciddi bir ayrıcalık! İnsanlar; yürüyerek karşı kıyıya geçmeyi başarıyorlar. Kızkumu Plajı; Selimiye’nin belki de en popüler noktası! Bu yüzden, bilhassa yaz aylarında öğleden sonra çok kalabalık olduğunu söylemek gerekir. Siz de sabah saatlerinde buraya gitmeyi denemelisiniz.

En İyi Selimiye Otelleri

Selimiye otelleri; gören herkesin hayran kalacağı özellikler ile donatılmıştır. Gelin, en iyi Selimiye otelleri listesine yakından bakalım!

  • Les Terrasses de Selimiye: Lüks Selimiye otelleri arasında ilk sırada yer alan bu otelin Selimiye manzarasını en iyi şekilde sunduğunu ifade edebiliriz. Butik bir otel olmakla beraber panoramik deniz manzarası vaat eder. Bünyesinde bir de Selimiye Plajı barındırır. 
  • Masal Tatil Evi: Son derece küçük bir otel olmakla beraber gözlerden uzak bir şekilde tatil yapmak isteyenlere hitap eder. 
  • Selimhan Otel: Lüks ve konforlu Selimiye otelleri arasındadır. Bahçe, çatı, teraslı ve verandalı odaları başta olmak üzere çok sayıda konaklama seçeneği vaat eder.

Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)