Rüyada Adet Kanı Görmek

Metin Bedir
0
Rüyada Adet Kanı Görmek


Rüyada adet kanı gören şahıslar çoğunlukla bunu yorumlamak konusu ile ilgili problem yaşıyor. Bu vaziyet kişileri tedirgin eder iken bunun yanı sıra dahi değişik ve yanlış yorumlamalara sebebiyet vermektedir. Rüyada adet kanı görmek konusunun pekçok değişik manası vardır. Bu rüyayı doğru yorumlamak için işin ehli bireylerin sözlerine güven edilmelidir. Medyumumuz bu hususta en güvenilen kaynaklardan biridir.


İnsanlar rüyada gördükleri her detayın manasını öğrenmek ister. Gelecekte hayatlarında yaşanabilecek hadiseleri bu rüyalara bağlar. Aslında bu tutumlarında haklıdırlar dahi. Rüyalar hayatımız ile iç içedir. Bir bütündür. Her ayrıntı bize küçücük mesajlar vermektedir. İşte bu mesajlar doğru yorumlandığı taktirde geleceğimiz konusu ile ilgili tedbirli olabiliriz. Peki rüyada adet kanı görmek ne kavrama gelir? Rüyada adet kanı görmek hayra mı yorulmalı? Bu hususta en doğru bulguyu almanız için ayrıntılı bir soruşturma yaparak bu yazımızı oluşturduk.


Rüyada adet kanı görmek insanlar arasında umumi olarak kaygı manasına gelmektedir. Aslında vaziyet bunun tam tersi anlamdadır. Rüyada adet kanı görmek yakın vakitte kavuşulacak bir huzura ve yaşanan kötülüklerden edebiyete kadar kurtulmaya işarettir. Ayrıca rüyada adet kanaması görmek hoş bir ruhani hayata ve parasal yönden yakın vakitte hoş şeylerin olacağının habercisidir. Bu tür rüyaların başka anlamlar taşıdığı haller dahi vardır. Eğer düş gören şahıs kendi adet kanını gördüyse bu vaziyet o bireyin kopamadığı bazı kötü bağımlılıkları var demektir. Bu alışkanlıklardan kurtulması halinde hayatında hoş ve mühim gelişmelerin olacağına işaret eder.


Rüyada adet kanı görmek, mana bakımından kendi içinde değişik gruplara bölünür. Burada mühim olan rüyada adet kanamasının kim yönünden gerçekleştirdiğidir. Bu yazımızın devamında rüyada adet kanı görmek konusunun detaylarını inceleyeceğiz.


Eğer şahıs rüyada kendi adet kanını görüyorsa bu şu şekilde yorumlanabilir: rüyanın taşıdığı mana bakımından kendisinin yahut aileden birisinin mühim bir sırrının açığa çıkacağına dair bir işarettir. Bu sırrın açıklığa kavuşması ile o şahıs bazı sıkıntılar yaşayacaktır. Ayrıca rüyada adet kanı gören şahıs gündelik hayatında panikle hareket ettiğini işaret eder. Bu panik ruh halinden kurtulması kendi istikbali yönünden hayırlı olacaktır.


Peki rüyada başkasının adet kanı görülüyorsa bu ne kavrama gelir? Bu vaziyet o şahıs için ne gibi bir vaziyet teşkil eder. Gelin bu konuyu beraber inceleyelim.


Rüyada Yaşlı Kadının Adet Olduğunu Görmesi


Rüyada ihtiyar bayanın adet olduğunu görmesi pekçok değişik manayı taşımaktadır. Medyumumuza göre bu anlamları şu şekilde belirtebiliriz. Eğer bu rüyayı gördüyseniz ileri hayatınızda çok güvendiğiniz, sözüne güven ettiğiniz bir yakınınız yönünden zarar göreceğinize işarettir. Bu hısım dahi olur, bir arkadaş dahi olur. Yaşadığınız bu vakanın sonrasında insanlara olan güveniniz sarsılabilir, maneviyat olarak zor bir sürece girebilirsiniz.


Rüyada ihtiyar bayanın adet olduğunu görmesinin bir başka yorumu şayet elinde bulunan birikimin bir kısmını kaybedeceğine işarettir. Ama bu vaziyet uzun sürmeyecektir. Kaybedilen bu maddiyat uzun vadede misliyle geri dönecektir.

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)