Kara Büyü Nasıl Yapılır? Belirtileri Nelerdir?

Metin Bedir
0
Kara Büyü Nasıl Yapılır? Belirtileri Nelerdir?


Kara büyüler adından dahi anlaşılacağı gibi kötü niyetlerle yapılan büyülerdir. Kişiyi zor halde bırakmak, yapılan kimseleri kaza belaya uğratmak, mutsuz ve huzursuz ederek bunalıma sürüklemek maksadıyla yapılır. İyi bir hedefe hizmet etmezler. Kişilerin hayatlarını alt üst etmek amaçlanır. İşinin ehli bir medyum yönünden yapıldığında dahi bozulması nerdeyse imkânsızdır. Herkes yönünden bozulamaz.


Kara sihir yardımıyla mesut temaslar bitebilir, bireyin düzenli giden işi çabucak alt üst olur, ansızın kaza belalar yaşayabilir. Kara sihir, kötü amaçlara hizmet ettiği için lüzumlu tılsımlar doğru şekilde hazırlanmalı aşamaları ilgiyle yapılmalıdır. İsminden de anlaşılacağı gibi yapımı basit büyüler değildir.


Kara büyüler nişanlılık kısmında de sık sık yapılan büyülerdir. Evlilikle sonuçlanamayan, ortada hiç bir niçin yokken bir an dahi ayrılıklar gelebilir. Mutlu temaslar olumsuzlukla neticelenebilir. Bu tür hallerde deneyimli bir medyuma danışılabilir.


Kara büyüyü tek bir tarifle nakletmek ve izah etmek basit değildir. Çünkü tek bir teknik kullanılarak yapılmaz. Hazırlanırken değişik büyülerle de desteklenmesi lazım olur. Böylece hem büyünün gerçekleşmesi güvence altına alınacak üstelik en kısa sürede dileğiniz reel olacaktır. Bu yazımızın devamında kara sihir nasıl yapılır? ve kara sihir bulguları nelerdir? Sorularının cevaplarını arayacağız.


Kara Büyünün Belirtileri Nelerdir?


Kara büyüler epey tesirli ve ağır büyülerdir. Yapılan şahıslar üzerindeki tesiri de bulguları de ağır olur. Tabii ki her bulgu size sihir yapıldığı manasına gelmez. Rahatsızlığınızın sihir sebebiyle mi yoksa bir hastalık yüzünden mi gerçekleştiğini aklı ermek için kesinlikle işinin ehli bir medyuma gidilmelidir. Peki nedir insanları yataklara düşüren kara büyünün bulguları? Alt başlık altında gelin beraber inceleyelim.


  • Büyü yapılan şahıs da kızgınlık, gerginlik hâli olur. Hiçbir niçin yokken ansızın sinirlenir, niçin sinirlendiğine bizzat dahi mana veremez.
  • Sürekli bir uyku hâli yaşanır. Kişi daima bezgin, bezgin ve bezgin hisseder.
  • Her işi ters gitmeye başalar. Bütün işleri tepe taklak olur.


Kimseyle bahsetmek, sosyal yaşama girmek istemezler. Yaşadıkları negatif ruh durumu sebebiyle yalnızlaşırlar.

Yaptıkları hiç bir işten haz almamaya başlarlar. Çabuk vazgeçerler.

Dikkatini belli bir işte toparlayamazlar. Dikkat dağınıklığı çok belirgindir.

Kara büyünün de kuruluş hedefi ve şekline göre pekçok çeşidi yer alır. Nedir kara sihir türleri?

Her kara sihir çeşidi değişik bir hedefe hizmet eder. O sebeple her birinin uygulanışı ve tılsımları değişiklik gösterir. İsteğe göre en çok tercih edilen kara sihir türleri şunlardır:


Domuz Yağı Büyüsü : Geçmişten günümüze nerdeyse bütün kültürlerde yapılan bir sihir çeşididir. Kapı girişlerine, kapı eşiklerine sürülerek yapılır. Eşlerin arasını bozmak, araya nifak tohumu sokmak ve boşanmaya kadar götürmek maksadıyla yapılır. Çok tesirli bir sihir çeşididir. Doğru aplikasyon yapıldığında tesiri kesindir.


Sabun Büyüsü : Kişiyi kendinize sevdalı etmek için yapılır. Ancak kara sihir olarak tercih edildiğinde arayı açmak, ayırmak, soğukluk yaratmak için gerçekleştirilir. Sabun büyüsü yapılan kimsede ansızın ruh farkılıkları, ruhsal bozukluklar olur.


Nohut Büyüsü : Yuva yıkan, kişileri birbirine düşüren sihir çeşididir. Doğru sayıda, 41 nohut ile gerçekleştirilir.


Yaprak Büyüsü : Kuru yaprak büyüsü sevdalı etmek için tercih edilen büyülerdir. Evli birini kendine sevdalı edip ayırmak, kendine sevdalı etmek için yaptırılır. İşinin ehli kimselere yaptırılırsa dahi amacına ulaşır. Tehlikeli ve yapımı zor büyülerdendir. O sebeple de mevzuya hâkim medyumlar yönünden gerçekleştirilmelidir. Medyumumuz dahi bu konularda profesyonel ve tecrübelidir.


Kara Büyü Evde Yapılır mı?


Toplumumuzda en çok merak edilen sorulardan biri, kara sihir evde yapılır mı? sorunsalıdır. Belirli gereç ve tılsımlar hazırlanarak, lüzumlu dualar okunup ezberlenerek evde denense dahi kara sihir hem en tehlikeli sihir türlerinden üstelik aplikasyon aşamalarının tam manasıyla uygulanması yönünden kesinlikle bir eksperden yardım alınarak gerçekleştirilmelidir. Kulaktan dolma veriler ile yapılmaya çalışılan büyüler usule elverişli yapılmayınca tam tersi bir tesir yaratabilir yahut cinlerin size musallat olmasına niçin olabilirsiniz.


Kara büyüler titiz ve desteklenmesi gereken büyülerdir. Kişiye göre tesirli olması için sihir başka büyülerle de desteklenmesi gerekebilir. Bu programları bilmeyince sihir noksan kalabilir ve şahıs üstünde tesir tesiri cılız kalır ve istenilen netice elde edilemeyebilir. İlim ve irfan sahibi medyumumuz ile bu süreci hem en süratli şekilde üstelik usulüne elverişli olarak en iyi şekilde gerçekleştirebilirsiniz.


Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)