En Güzel Sosyal İçerik Platformu! Blog Aracı

Metin Bedir
0

En Güzel Sosyal İçerik Platformu! Blog Aracı


Sosyal içerik platformu siteleri hayatımızda büyük bir yere sahip, zaman zaman bilgilendiğimiz zaman zaman da merakımızı giderdiğimiz bir yer. Ülkemizde birçok sosyal içerik platformu bulunmakta, hepsi hemen hemen aynı içeriklere sahip. Ancak benim sizlere bu içeriğimde önereceğim platform diğerinden biraz daha farklı.


Genelde sosyal içerik platformu sitelerini sadece eğlenceli, ilgi çekici ve bilgilendirici içerikleri okumak için kullanırız ama aslında bir sosyal içerik platformunu, sosyal içerik platformu yapan şey içerisindeki sosyallik. Bu ne demek oluyor? Sizler de içeriklerinizi bu sosyal içerik platformlarını kullanarak yayınlayabilirsiniz. Şimdi dilerseniz size önereceğim sosyal içerik platformu üzerinden bunu açıklayayım.


Blog Aracı Sosyal İçerik Platformu

Blog Aracı Sosyal İcerik Platformu


Blog Aracı 4 yıldan daha uzun bir süredir hayatımızda ve içerikleri genelde para kazanma, iş fikirleri, eğlenceli içerikler, Twitter paylaşımları, film önerileri, dizi önerileri ve köşe yazılarından oluşuyor. Aslına bakarsanız içerisinde her telden içerik var desek yeterli olurmuş.


Blog Aracı sitesini diğerlerinden ayıran özellik ise Yazar Aracı ismini verdikleri bir özellik. Yazar Aracı aslında içeriklerinizi yayınlamanızı sağlayan üyelik özelliği, tabi tek işlevi bu değil. Aynı zamanda Blogaraci.com ile yayınladığınız içerikler sizlere ciddi bir ek gelir imkanı sunuyor. 


İçerisindeki yazarlara baktığınız zaman şu an 100'lerce yazara sahip olduğunu görebilirsiniz. Yani bu sosyal içerik platformu ile sadece yazılar okumazsınız, aynı zamanda kendi istediğiniz blog yazılarını da yazabilirsiniz. Ne kadar kazandırıyor? diyecek olursanız, şimdilik gördüğümüz kadarıyla aylık ortalama 200 TL gibi kazananlar var ancak bunların bir çok içeriği var.


Sizlerde hem eğlenceli sosyal içerikler okuyup, hem de kendinize güzel bir blog sayfası oluşturmak istiyorsanız Blog Aracı sosyal içerik platformuna kaydolabilir ve kendi içeriklerinizi yaratarak ek gelir sağlayabilirsiniz. Bunun dışında daha fazla bilgi almak istiyorsanız blog yazarak para kazanmak içeriğini yandaki bağlantıya tıklayarak okumanızı tavsiye ederim.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)