Kablosuz Kulaklıkları PC ve Dizüstü Bilgisayarlara Bağlama

Metin Bedir
1
Kablosuz Kulaklıkları PC ve Dizüstü Bilgisayarlara Bağlama

Akıllı telefonlar ve aksesuarları, modern günlerde en çok kullanılan araçlar arasındadır. ve aksesuarlardan bahsettiğimizde, çoğumuzun sıklıkla tercih edeceği şeyler ses ürünleridir. Son zamanlarda, kulaklıklar ve hoparlörler gibi kablosuz ses ürünleri, markaların odaklandığı şeylerdir. Yeni bir kulaklık almak için dışarı çıkarsanız, aralarından seçim yapabileceğiniz seçeneklerle dolup taşacaksınız.


Satın alabileceğiniz sadece kulak üstü kablosuz kulaklıklar değil. Bunun yerine, ellerinizi kablosuz boyun bandına veya TWS kulaklıklarına da takabilirsiniz. 


Bu ürünlerin çoğu akıllı telefonlarla uyumludur ve hem Android hem de iOS cihazları destekler. Ancak, bu kablosuz kulaklıkları bilgisayarınız veya dizüstü bilgisayarınızla da eşleştirebileceğinizi biliyor musunuz? 


Bir kulaklığı bir akıllı telefonla eşleştirme adımları oldukça basit olsa da, onu bir bilgisayara bağlamak da bir görev değil. Kablosuz bir kulaklığı bilgisayara / dizüstü bilgisayara bağlama adımlarına bir göz atalım:


Bluetooth Kulaklıkları PC'ye Bağlama Adımları 

  1. Adım: Hem kulaklığınızın hem de eşleştirmek istediğiniz bilgisayarın açık olduğundan emin olun.
  2. Adım: Bluetooth kulaklığınızda eşleştirme modunu açın. Genel olarak, Bluetooth kulaklığın eşleştirme modunun çoğu, açma / kapatma tuşunu basılı tutarak etkinleştirilir. Bununla birlikte, bazı birimlerin aynı şekilde özel bir anahtarı da vardır.
  3. Adım: Kulaklık eşleştirme moduna geçtikten sonra, bilgisayarınızın veya dizüstü bilgisayarınızın kontrol paneline gidin. 'Cihaz ekle' bölümüne gidin Bu, Windows işletim sistemi ile ilgilidir.
  4. Adım: Ayrıca Windows tuşunu kullanarak arama seçeneği aracılığıyla Bluetooth ayarlarını doğrudan arayabilirsiniz.
  5. Adım: 'Cihaz ekle'ye tıkladığınızda, bilgisayarınız yakındaki mevcut Bluetooth cihazlarını bulmaya başlayacaktır. Listede kulaklık adını görebileceksiniz.
  6. Adım:Eşleştirilecek Bluetooth kulaklıkları seçin. Sürücü kurulumu tamamlandıktan sonra, çifti bilgisayarla kullanabileceksiniz.

Etiketler

Yorum Gönder

1Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

  1. Selamlar, kablosuz bir kulaklığım var pc ye bağlayamadığım için sadece yuvasına bir sd kart yerleştirip müzik dinleyebiliyordum. Bluetooth kulaklığı pc ye bağlama adımlarını takip ederek bir deneme yapacağım. Ayrıntılı açıklama için teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder