En İyi Nargile Kömürü Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Metin Bedir
0
En İyi Nargile Kömürü Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

Normal kömürlerden farklı özellikler taşıması gereken ve özel olarak nargile içimi için üretilmiş nargile kömürünün seçimi oldukça önemli olup doğrudan alacağınız tadı ve ısı verimini etkilemektedir. Bu nedenle seçim esnasında ürün özelliklerini iyi değerlendirmeli ve güvenilir, bilindik markaları tercih etmelisiniz. Bunun yanı sıra dikkat etmeniz gereken başka kriterler de bulunmaktadır. Bu içeriğimizde iyi bir nargile kömürünün özelliklerinin neler olduğu ve seçim esnasında hangi durumlara özen göstermeniz gerektiğini detayları ile açıklayacağız.


Doğallık – Kimyasal Katkı Maddesi Kontrolü  

En iyi nargile kömürleri hindistancevizi kabuğu gibi doğal malzemeler kullanılarak üretilen türlerdir. Doğal oldukları zaman nargile kömürü daha temiz yanar, kimyasal solumanıza yol açmaz ve dumanın tadı daha yoğun gelir.


Kimyasal katkı maddesi içerenler ise sağlığınız için tehdit oluşturabilir. İçim sırasında ekstra tat ve koku alımına da yol açacaktır. Daha uygun fiyatlı olması gibi nedenlerle tercih edilen bu kömürlerden uzak durulmasını tavsiye ediyoruz.


Yanma Süresi

Nargile kömürü kaliteli olduğu zaman uzun süre yanar ve içim keyfinizin yarıda kalmasına izin vermez. Aksi halde içime devam etmeniz için sık sık yeni kömür kullanmanız gerekecektir. Bu durum bazı bireyler için yorucu olabilir.


Tat ve Koku Durumu

Kaliteli bir markaya ait nargile kömürünün kendisinden tat ve koku almamanız gerekir. Nargile tüketirken yalnızca karışımın tadını almalısınız. Aksi halde keyfiniz berbat olacaktır.


Kül Durumu

Daha az kül oluşturan nargile kömürlerinin dumanı daha temiz olur ve bu durum içimin kalitesini olumlu etkiler.


Yanma Biçimi

Nargile kömürünüzün yanma biçimi de değerlendirmeniz gereken bir kriter. Yanarken hızlı olmalı, kolayca tutuşma özelliği taşımalıdır. Maşa ile tutarken hemen kül olup dağılma sorunu da olmamalıdır.


Boyut Seçimi

Nargile takımınıza uygun boyutta kömür seçimi yapmaya özen göstermelisiniz. Aksi halde kömürünüzün boyutu küçük gelmesi halinde ısıdan verim alamayabilir veya büyük olması halinde lüleden taştığı için sürekli kontrol ede ede içmek zorunda kalabilirsiniz.


En İyi Nargile Kömürü Markaları

Sektördeki en iyi ve en kaliteli nargile kömürü markalarını derleyerek uzun yıllardan beridir bu ürünleri müşterileri ile buluşturan SBB Nargile firmasının online mağazasından kolayca birkaç tıkla beklediğiniz özellikleri taşıyan kömürler edinebilirsiniz. Bu markaları şu şekilde sıralayabiliriz;


  • Blackcoco's
  • Carbon
  • Coco Papel
  • Coco Pearls
  • Coco Time
  • Coco Türk
  • Cocourth
  • Element Nargile Kömürü
  • One Nation
  • Overdozz
  • Yakic Cube


Her bir markanın ürününü SBB Nargile’nin resmi web sitesinden inceleyebilir, güncel fiyatları takip edebilir ve alışveriş sepetinizdeki satın alma adımlarını ilerleterek mümkün olan en kısa sürede nargile keyfinizi sürdürebilirsiniz. Burada yalnızca nargile kömürü değil, aradığınız diğer tüm ekipmanlar ve nargile takımlarını da bulabileceğinizi bilmenizi isteriz.


Etiketler

Yorum Gönder

0Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

Yorum Gönder (0)