Forza Motorsport Çıkış Tarihi

Metin Bedir
5

Forza Motorsport Çıkış Tarihi: 10 Ekim 2023

Forza Motorsport serisinin hayranları uzun zamandır yarış simülatörünün yeni bir bölümünü bekliyor. Az kaldı, oyunun çıkışı birkaç ay içinde gerçekleşecek, bu resmi Xbox Game Showcase'te doğrulandı.

Forza serisi iki seriye ayrılmıştır: Horizon ve Motorsport. İlki daha çok bir atari salonu gibi, ikincisi ise gerçek yarışın en iyi simülatörü olduğunu iddia ediyor. Ne yazık ki Motorsporları hayranları son bölümü 6 yıl önce aldılar ve kesinlikle bir sonraki bölümü dört gözle bekliyorlar.


Forza Motorsport 10 Ekim 2023'te çıkıyor

İki bağımsız kaynaktan gelen en son bilgilere göre, Forza Motorsport'un bir sonraki bölümü bu yıl 10 Ekim 2023'de çıkacak. 11 Haziran'daki resmi Xbox Game Showcase, yarış oyununun daha önce beklenen çıkış tarihini de doğruladı.



Forza Motorsport lansmanından itibaren 800 yükseltme ile en az 500 araç sunacaktır. Oyun, spektrofotometre ve gerçek zamanlı ışın izleme sayesinde çok gerçekçi grafiklere sahip. Prömiyerin hemen ardından yarış simülatörü, Xbox Series X konsolları ve PC için Xbox Game Pass üzerinden satın alınabilecek.

Ekim ayı, oyunseverler için son derece ilgi çekici bir ay olacak. Ayrıca bu ay planlanan Marvel's Spider-Man 2, Alan Wake II, Lords of the Fallen, Alone in the Dark ve Forza Motorsport merakla bekleniyor.

Etiketler

Yorum Gönder

5Yorumlar

Yorum yaparken:

1. Yaptığınız yorumun, mutlaka yazı ile alakalı olmasına özen gösteriniz.
2. Yorumlarınızda yazım ve dil bilgisi kurallarına uymaya çalışın lütfen.

  1. Forza Motorsport çıkışını en ince detayına kadar makale çok güzel anlatmış

    YanıtlaSil
  2. Teknoroid.net benim için teknoloji haberlerine anında ulaşacağım bir site. Motosport ilgi alanım ve burada geniş geniş buluyorum.

    YanıtlaSil
  3. Uzun zamandır bekleniyor umarım beklentileri karşılar keyifli zamanlar geçiririz

    YanıtlaSil
  4. Harika bir şey gerçekten gelirse merakla bekliyoruz

    YanıtlaSil
  5. Umarım en yakın zanmanda gelir.

    YanıtlaSil
Yorum Gönder